РАДИО ENERGY

Ralitsa_i_Valdimir_NMA_2013РАДИО ENERGY представя:

NRJ MUSIC AWARDS 2013!

РАЛИЦА СПЕЧЕЛИ 2 ВИП БИЛЕТА ЗА ЦЕРЕМОНИЯТА В КАН НА 26 ЯНУАРИ!

 

И тази година радио ENERGY – радиото, което пуска любимите ви хитове от 90-те години подари на свои слушатели пътуване до Франция за церемонията на NRJ Music Awards 2013!

Ралица Бояджиева е късметлийката, която заминава за Франция и ще гледа на живо едно от най-грандиозните музикални събития в Кан за годината – NRJ Music Awards 2013! Победителката печели VIP пътуването до Кан за NRJ MUSIC AWARDS 2013 с осигурени самолетен билет и хотел от радио ENERGY! Наградата е и своеобразен подарък за рождения ден на Ралица, който е на 25 януари.

Победителката, заедно с нейния приятел – Владимир, ще присъстват лично на церемонията по връчването на  NRJ Music Awards 2013. Слушателите ще видят най-нашумелите изпълнители на годината и изпълненията на някои от любимите си световни музикални звезди. Официално участието си в церемонията на 26 януари вече са потвърдили Alicia Keys, One Direction, PSY, Carly Rae Jepsen, Birdy и Emili Sande.

Миналата година феновете на радио ENERGY, които присъстваха на наградите, успяха да видят и чуят изпълнители на живо изпълнители като Shakira, Coldplay, Justin Bieber, David Guetta, Mika, LMFAO и Pitbull.

 

Тази година, най-горещият изпълнител за 2012, ще присъства на церемонията и ще изпълни своя хит „Gangnam Style”.  PSY достигна рекордните над 1 милиард гледания на видеото към „Gangnam Style” в Youtube. На 26 януари ще PSY ще зарадва Ралица за рождения й ден.

За да се включат в играта за специалните покани за NRJ MUSIC AWARDS 2013, слушателите трябваше само да се регистрират на www.radioenergy.bg.

Ето и номинациите за NRJ MUSIC AWARDS 2013:

Дебют 2013

– Birdy
– Carly Rae Jepsen
– Michel Telo
– Psy

Изпълнителка 2013

– Adele
-Alicia Keys
-Nicki Minaj
-Rihanna

Изпълнител 2013

-Bruno Mars
– Flo Rida

– Pitbull

– Will.i.am

Група или дует 2013

– Carly Rae Jepsen & Owl City
-Coldplay
-Maroon 5
-One direction

Песен 2013

– Carly Rae Jepsen – Call me maybe

– Psy – Gangnam style

– Rihanna – Diamonds

– Will.i.am  – This is love

Видеоклип на годината 2013

– c2c – Down the road

–          Justin Bieber – Beauty and a beat

–          Psy – Gangnam Style

–          Rihanna – Where have you been

Start typing and press Enter to search