Радио CITY става на 20 години!

20 години хитове до скъсване и много награди!

Точно преди 20 години радио CITY стартира излъчване в българския радиоефир с най-новите и взривяващи хитове! Вече 20 години радио CITY е неизменна част от ежедневието на младите хора, като освен най- новите и актуални хитовете, им дава и възможността да спечелят страхотни награди – ваканции, билети за световни кинопремиери и концерти на някой от най – популярните изпълнители, пътувания, приключения и много други.

Радио CITY e водеща радиостанция в България! В ефира, на която звучат най-актуалните pop, dance, hip-hop, R’n’B хитове и най-големите заглавия от последните години. В програмата не присъстват водещи и новини, като по този начин в ефира звучи само и единствено съвременна музика. Това прави радио CITY уникално по облик и звучене.

Слушателите на радио CITY са най-младата част от населението на България, на възраст между 18 и 25 години – най -енергичните, модерни и свежи фенове на съвременната музика.

Радио CITY празнува своя 20-ти юбилей и по традиция ще раздаде страхотни подаръци. Всеки фен на станция Номер 1 за нова и модерна музика в България, може да се включи в играта за спечелване на супер лаптоп Acer TravelMate Spin B3 и още награди.

Всеки ден в ефира на радио CITY ще звучи “специален сигнал за рождения ни ден”. Щом го чуят, участниците трябва да влязат на www.city.bg и да попълнят формата за регистрация. На 22 Март 2021г. ще бъде изтеглен големият победител.

И това не е всичко – за 20 от верните фенове ще има и утешителна награда – тениска с логото на  CITY!

За още информация във връзка с 20-ия рожден ден на медията, следете:

www.city.bg, официалните Фейсбук страница и Instagram профил на Радио и Телевизия CITY.

С най- новото хит мобилно приложение radioplay твоето любимо радио ще бъде неотлъчно до теб. Слушай радио CITY напълно безплатно и чрез radioplay – приложението е налично за мобилни устройства с операционна система Android и iOS.

20 години Радио CITY – 20 години хитове до скъсване!

Start typing and press Enter to search