Радио CITY става на 11 години!

- реклама -spot_img

Рожденикът осигурява цял ден забавления за най-якия клас

Вече единадесет години радио CITY зарежда слушателите си с най-новата музика и най-големите хитове без прекъсване!

 Традиционно всяка година, по случай рождения си ден радио CITY прави подарък на най-верните фенове на медията. На 23 февруари екипът на радиото ще зарадва феновете си с един цял ден празненства, игри и боулинг.

От 6 февруари всеки може да участва за един цял ден парти с радио CITY. Новата провокация на медията е към всички тийнейджъри в София. Те трябва да запишат видео поздрав към радиото-рожденик, който след това да споделят на официалната фен страница на радио CITY във Facebook. На 21 февруари екипът на радиото ще избере ученическия клас с най-яко и весело видео. Победителите ще се забавляват един цял ден в клуб Playground  в София.

Точно преди единадесет години през месец февруари в България стартира радио Сити – радиостанцията с най-новите, горещи и зарибяващи хитове! През годините хит медията се сдоби и с телевизия със същото име и не е спирала да разпознава и налага най-новата музика от световната сцена. Според проучванията през времето на съществуването си, радиото не само успява да запази и затвърди водещите си позиции във възрастовата граница 18-36, но дори я е увеличило.

През 2012 Радио Сити звучи в София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Благоевград, Ловеч, Кюстендил и Пазарджик.

11 години хитове до скъсване!

За пълна информация и детайли за играта на радио CITY, посетете www.city.bg.

 

- реклама -spot_img