ПРО-АМ ТЕНИС ТУРНИР БАНКЯ

ИНТРИГУВАЩИ СРЕЩИ В ПРЕДСТОЯЩИЯ

ДЪРЖАВЕН „ПРО-АМ ТЕНИС ТУРНИР БАНКЯ“

Турнирът се организира с подкрепата на Българската

федерация по тенис

Интригуващи срещи и много спортни емоции очакват всички почитатели на тениса у нас. В рамките на три дни – 16, 17 и 18 септември 2016 г. на кортовете в тенис клуб ‘‘Банкя‘‘ ще се проведе държавен ‘‘Про-Ам Тенис Турнир Банкя‘‘. Надпреварата ще събере на едно място едни от най-добрите аматьори и професионални играчи в страната.

Проявата се организира с подкрепата на Българска федерация по тенис и в партньорство с VIVACOM и Индекс ЕООД. Общият награден фонд на ‘‘Про-Ам Тенис Турнир Банкя‘‘ е 7 000 лева. За победителите са предвидени и допълнителни ексклузивни награди, предоставени от VIVACOM, както и едноседмична All inclusive почивка в хотели Перла, гр. Приморско.

Тенис турнирът ща даде възможност на неограничен брой кандидати над 16-годишна възраст да се включат в надпреварата. Таксата за участие е 100 лева (на отбор).

‘‘Про-Ам Тенис Турнир Банкя‘‘ ще стартира на 16 септември от 18:00 часа веднага след техническата конференция и жребия, които ще се проведат от 17:00-18:00 часа.

Схемата на атрактивното състезание ще се проведе във формат – два сингъла и една двойка. Отборите при двойките се състоят от професионалист и аматьор. Началото на турнира ще стартират със сингъл на професионалните тенисисти и ще продължи до изиграването на всички срещи. Грандиозният финал ще е на 18 септември, когато и ще бъдат наградени най-добрите отбори.

Всички желаещи за участие в турнира могат да се запишат на телефон: +359 888 000 503, както и на място в ТК ‘‘Банкя‘‘ на 16 септември от 16:00 – 17:00 часа.

 

Повече информация за турнира и регламента на надпреварата можете да намерите на: https://www.facebook.com/tcbankya/?fref=ts, както и страницата на събитието: https://www.facebook.com/events/1632671163690574/.

ПРО-АМ ТЕНИС ТУРНИР БАНКЯ

Start typing and press Enter to search