ПРЕСТИЖНА НАГРАДА ЗА БЪЛГАРСКА PR АГЕНЦИЯ

- реклама -spot_img

M3 Communications Group, Inc. обявена за Агенция на годината за 2016

 

M3 Communications Group, Inc. бе обявена за „Агенция на годината“ в България за 2016 на BAPRA Bright Awards снощи на бляскаво парти в София Хотел Балкан в присъствието на многобройни представители на бизнеса, медиите и дипломацията.

Международното жури отличи водещата компания за публични комуникации M3 Communications Group, Inc. за реализираните проекти през изминалата година, сред които успешни кампании в областта на социалните медии и кризисния мениджмънт.

M3 Communications Group, Inc. взе общо три награди. Освен 1-во място в най-престижната категория, бе отличена и като най-иновативната PR компания, получавайки първа награда за „Иновативна кампания“ за pCloud Crypto Hacking Challenge – комуникация на хакерското предизвикателство на международната клауд сторидж компания с българско IT ноу-хау pCloud. Компанията спечели и трето място в категорията „Специално събитие“ за концерта „841 гласа за Хепатит C“ – част от кампанията „Хепи ли си?“.

„2015 г. беше изключително важна и успешна година за мен и целия ни екип. Беше година, която беляза голяма крачка в българската PR история, тъй като за първи път българин стана президент на международната PR асоциация ICCO. Това е не само лично признание за мен, но е голямо постижение за всички нас, които развиваме този бизнес в България. Затова съм много горд и щастлив с отличията ни от тазгодишната церемония“, каза Максим Бехар, главен изпълнителен директор на M3 Communications Group, Inc.

BAPRA Bright Awards е първият PR конкурс у нас, в който кандидатурите се оценяват изцяло от международно жури. Членовете му са признати комуникационни експерти с дългогодишен опит в областта. Тазгодишният председател на журито е Кристоф Жинисти (Белгия) – международен PR гуру с повече от 20 години опит. Сред членовете на журито са Алард ван Вийн (Канада), Андрей Баранников (Русия), Андрю Джонсън (Белгия), Анита Балатон (Унгария), Анна Крайевска (Полша), Барт де Врийс – президент на Международната PR асоциация (ИПРА) за 2016 г. (Холандия), Юрген Ганголи (Австрия) и др.

M3 Communications Group

- реклама -spot_img