ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ В НДК

- реклама -spot_img

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ В НДК

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ В НДК

30 МАРТ – 05 АПРИЛ 2015

Понеделник (30 март) започва в НДК с известната опера на Жорж Бизе „Кармен”. Събитието ще можем да видим в зала 1 от 19:00 часа. Оперният спектакъл е с участието на световните солисти Карла Дирликов и Марио Маланини. Организатор е Русенската опера.

Същият ден (30 март) в зала 3 от 19:00 часа ще се проведе концерт под надслов „Деца за деца”, организиран от 7-мо СОУ „Св. Седмочисленици”. Събитието е с благотворителна цел и се осъществява с подкрепата на фондация „Живот за всеки”.

Във вторник (31 март) от 19:00 часа в зала 1 концерт ще изнесе популярният италиански певец Тото Котуньо.
Вестник „24 часа” в партньорство с Националния дворец на културата ще връчи наградата „Най-добрият град за живеене” на специална церемония на 31 март (вторник) от 14:00 часа в зала 8 на НДК. Наградата е кулминация на кампанията „Най-добрият град за живеене”, която в. „24 часа” и „Дарик радио” организират за осма поредна година.

Същият ден от 15:00 часа в зала 3 ф-ма „Проджекта” ще проведе семинар.

Във вторник (31 март) ще се проведе и събрание на асоциация „Българска книга” – в зала 7 от 12:00 часа.
Невероятният Камен Донев и неговите два моноспектакъла „Възгледите на един учител за народното творчество” и „Възгледите на един учител за народната просвета” можем да видим съответно на 1 и 2 април в зала 1 от 19:00 часа.

В събота (4 април) ще бъдем подвластни на „Театър на сенките” в зала 1 от 20:00 часа.

В неделя (5 април) в зала 1 ще се проведе заседание на Националния съвет на БСП – от 10:00 до 18:00 часа.
От понеделник до неделя в НДК продължава изложбата на влечуги в зала 4, която е отворена за посетители всеки ден от 10:00 до 19:00 часа. Експозицията може да се разгледа до 15 април 2015 г. Сред експонатите са някои от най-отровните представители на животинското царство в света.

„НОВ ТЕАТЪР“ – НДК
„Поручик Бенц“ по Димитър Димов ще ни завладее на 30 март (понеделник), от 19:00 часа. Космополитът Димитър Димов сякаш живее във вселена без граници, където се лутат човешки същества, загубили своите корени, но повярвали в силата на любовта. Поручик Бенц познава мигове, когато мъките се превръщат в отчаяние, водещо до ожесточеност, до глуха враждебна радост, която го довежда до лудост. Участват: Любомир Ковачев, Саня Борисова, Ивайло Захариев.

На 31 март (вторник) от 19:00 часа ще изречем заветното „Здравей, обичам те” от Нийл Саймън. В главните роли: Бойка Велкова и Стефан Спасов. Една изключително романтична комедия, поднасяща изненади с неочакван край.

Петъкът (3 април) ще ни посрещне с „Откриването“ от 19:00 часа, по режисура на Бойко Илиев, а в главната роля ще бъде Ники Сотиров. „Само в театъра за секунди, минути или най-много за една вечер се разкриват цялото щастие и цялото нещастие…“

На 4 април (събота), „Нов театър“ – НДК, предлага на своите малки приятели две представления на „Косе Босе“ – от 10:30 и от 12:00 часа.
В неделния ден (5 април), ще можете да се насладите на „Амадеус“ с участието на Георги Кадурин и Иван Юруков. „Другите се борят за свободата на човечеството, а моята мечта е робството – да бъда обсебен, да бъда на разположение, дори да бъда изтощен единствено и само от музиката, от абсолютната музика.“ Началото е от 19:00 часа.
Същият ден от 11:00 часа „Нов театър“ – НДК ще зарадва и най-малките с „Аладин и вълшебната лампа“.
ЗАЛА „РУБАЯТ”
От четвъртък (2 април) до събота (4 април) от 22:00 часа ще ни радват „PIANO BAR С RUBAIYAT DIVAS“.

СОФИЯ ЛАЙВ КЛУБ
В петък (3 април) от 23:00 часа в София Лайв Клуб ще забият SOUL SESSIONS WITH MEY AND THE BAND & MAGNTK LIVE BAND.
В събота (4 април) от 22:30 часа ни очаква FUEL FANDANGO LIVE

STUDIO 5
На 30 март (понеделник) от 18:30 часа ще се забавляваме с „40 години комедия с Димитър Туджаров – Шкумбата”.
Забавлението в понеделник продължава в 21:30 часа със „Stand Up Comedy с Иван Кирков и Васил Ножаров”.
Вторник (31 март) ни предлага „ЖИВОТ В 8GB” – моноспектакъл на Илия Виделинов от 18:30 часа.
Същият ден от 21:30 часа можем да се позабавляваме със Stand Up Comedy – шоуто на група „Нема к’во”, наречено „За виното, жените и още нещо”.
На 1 април (сряда) от 18:30 часа гледаме „Светът е жена” – концерт на участниците в студиата по поп и джаз пеене.
По-късно същата вечер – от 22:00 часа ни очаква Salsa Party с Мигел.
В четвъртък (2 април) от 18:30 часа слушаме проекта Jazz & Joke с актьорите Цвети Даскалова, Тео Елмазов, Пламен Пеев и джазмените Васил Пармаков и Веселин Веселинов-Еко.
На 3 април (петък) от 18:30 часа ще има концерт на Лили Илиева и музикантите от „Минимум квартет”.
В събота (4 април) от 18:30 часа талантливият пловдивски басист Александър Леков ще представи своя нов авторски проект „Unity”.

- реклама -spot_img