ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА БРАК

- реклама -spot_img

ЕДИН ОТ СЪКВАРТИРАНТИТЕ ЩЕ ПОЛУЧИ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА БРАК
Къци спечели 125 лева за седмичния бюджет в играта “Национална лотария

Вече 42 дни Мариана е разделена от своя любим и баща на детето й – Ханес. Напоследък тя усеща особено силно липсата му и в емоционален разговор с Камелия признава, че той е най-голямата любов в живота й. Вярно ли е, че истинската любов не може да бъде спряна дори и от заключената врата на Къщата, ще стане ясно по време на живото предаване в сряда вечер. Дали именно Мариана ще бъде известният Съквартирант, който ще получи предложение за брак и огромен диамантен пръстен?
Емоциите в Къщата продължават и за останалите Съквартиранти, които вчера се сбогуваха с Юлиан. Неговият основен враг в шоуто – Къци, получи шанс да участва в телевизионното шоу “Национална лотария” и да спечели пари за седмичния бюджет. След като намери билет със символа “TV мечта” Къци спечели правото да играе в шоуто и да спечели реални пари, които да допълнят седмичния бюджет на Къщата. “Ще се боря като тигър, защото миналата седмица изкарахме с 360 лв. и са останали само боб и леща”, сподели властелинът на колелото на късмета пред водещия Захари Бахаров. В студиото на играта, Къци спечели 125 лева, който ще бъдат прибавени към седмичния бюджет на Съквартирантите. Късметът на Къци обаче не му помага особено в отношенията му с останалите Съквартиранти.
Неотстъпчивостта и непрестанното му мърморене по време на снимките на сериала “Позволена любов” го превърнаха в най-големия дразнител за абсолютно всички в Къщата. Дори Мариана, която доскоро му симпатизираше вече моли VIP Brother да се намеси за да укроти претенциите на Къци.
Зрителите видяха и вторият епизод от латиноамериканския сериал на ВИП-овете – “Позволена любов”.
Във втората и последна серия, режисирана от вече напусналия шоуто Юлиан, жокеят Къци и конарят Орлин се влюбиха и поискаха да се оженят. Златка се опита да развали сватбата на Багата (Мезмундо) и Никол, като съобщава, че е бременно от него. Никол предлага тримата да се оженят и Дон Хулио дава благославията си.

- реклама -spot_img
Previous articleЗелена идея
Next articleZ-Rock и Bon Jovi