ПОСРЕЩАМЕ NAZARETH НА 18 ЮНИ

СЛЪНЧЕВО ВРЕМЕ И ВЕЛИЧЕСТВЕН АНТИЧЕН ДЕКОР ПОСРЕЩАТ NAZARETH НА 18 ЮНИ

Със слънчево време и магическа атмосфера, Античният театър ще посрещне великите NAZARETH идната неделя. Шоуто на легендарните музиканти под звездите в Пловдив ще започне точно в 21:00 часа на 18 юни на фона на величествения и античен декор на уникалната локация. Така освен, че ще чуят най-големите и неостаряващи хитове на рок класиците, многобройните им фенове ще се насладят и на хубавото време.

С впечатляващи визуални ефекти, шоуто на NAZARETH в Стария град ще бъде гарантирано незабравимо преживяване за публиката. Самият Pete Agnew, басист и един от основателите на култовата формация разкрива, че няма търпение да разгледа забележителностите в Пловдив и да се качи на сцената на Античния театър.

Епичното шоу на музикантите от NAZARETH е на 18 юни от 21:00 часа в Античен театър Пловдив. Билетите са на цени от 40 до 60 лв. и все още могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online. Организатори са Moko Solution. Повече информация за събитието: https://www.facebook.com/profile.php?id=1894949657409004

 

Медиен партньор на събитието: Z-rock, Марица, MediаCafe.bg

Start typing and press Enter to search