ПОСЛЕДНА НОЩ В СОХО

Само в кината ни очаква едно от най-оригиналните филмови събития на сезона – психологическият трилър Последна нощ в Сохо на виртуозния сценарист и режисьор Едгар Райт (Горещи палкиСкот Пилгрим срещу светаЗад волана). Зрителите ще се отправят на уникално пътешествие през времето и пространството до най-бляскавите и най-тайни кътчета на Лондон, където лежи интригуваща и страховита мистерия. Богато тематично разнообразие, брилянтен монтаж, забележителен саундтрак, преплитане на множество жанрови елементи и отдаване на почит към редица емблематични творци и кинокласики, Последна нощ в Сохо предлага незабравимо филмово изживяване, идеално украшение на предстоящия Хелоуин.

По-рано тази седмица се състоя забележителната официална премиера на Последна нощ в Сохо в Лос Анджелис, която носеше неподправената атмосфера на филма. По червения килим, под светлините на прожекторите и аплодисментите на стотиците фенове,  преминаха режисьорът Едгар Райт, съсценаристката Кристи Уилсън-Кернс, неотразимите звезди на филма Аня Тейлър-Джой и Томазин Макензи, както и звезди от ранга на Тайка Уайтити, Адрина Лима, братята Спаркс и др.

 

LAST NIGHT IN SOHO

Режисьор: Едгар Райт
Сценарий: Едгар Райт, Кристи Уилсън-Кернс
Продуцент: Нира Парк, Тим Бевън, Ерик Фелнър, Едгар Райт
С участието на:        Аня Тейлър-Джой, Томасин Макензи, Мат Смит, Терънс Стамп, Диана Риг

Последна нощ в Сохо е оригинален психологически трилър от виртуозния сценарист и режисьор Едгар Райт (Скот Пилгрим срещу света, Зад волана), който ще ни отведе на уникално пътешествие през времето и пространството до най-бляскавите и най-тайни кътчета на Лондон, където лежи интригуващата и страховита мистерия.

В центъра на историята е Елоиз (Томазин Макензи, В капана на времето) – младо момиче, което се мести от провинцията в Лондон, за да преследва мечтата си да стане известен моден дизайнер. Макар и не всичко да върви както си го е представяла, Елоиз не се отказва от плановете си и когато една вечер по мистериозен начин се озовава през 60-те години на миналия век в Сохо, където се запознава с ослепителната, бленуваща да бъде певица Санди (Аня Тейлър-Джой, На парчета), животът ѝ се преобръща и изглежда, че мечтите наистина се сбъдват. Скоро обаче Елоиз и Санди откриват, че под привидния блясък на миналото се крие нещо зловещо, и двете се оказват хванати в кошмарен капан с ужасяващи последици.

4139_D014_00324_RC
Matt Smith stars as Jack and Anya Taylor-Joy as Sandie in Edgar Wright’s LAST NIGHT IN SOHO, a Focus Features release.
Credit: Parisa Taghizadeh / Focus Features

Режисьор на Последна нощ в Сохо е Едгар Райт (Горещи палки, Скот Пилгрим срещу света, Зад волана) , който е и сценарист заедно с Кристи Уилсън-Кернс (1917). Продуценти са Нира Парк, Тим Бевън, Ерик Фелнър и Едгар Райт, а в ролите влизат Аня Тейлър-Джой, Томазин Макензи, Мат Смит, Терънс Стамп, Диана Риг и др.
Изживяваме Последна нощ в Сохо от 29 октомври в кината.

Start typing and press Enter to search