Почивна станция

- реклама -spot_img

Почивна станция

„Почивна станция” – Валери Божинов за развода с Алисия и правата над детето

  Водещият Ники Кънчев и певицата на годината Преслава гостуват при „Съпругите”

 

За първи път тази събота, в „Почивна станция” Валери Божинов ще проговори за изхода от развода си с Алисия и правото да вижда сина си. Футболистът ще бъде гост на Витомир Саръиванов и ще сподели всичко за раздялата с бившата си половинка.

След като участва в „Черешката на тортата”, тази събота Ели Гигова отново ще докаже кулинарните си умения и ще приготви вкусна съботна закуска. След нея в студиото ще влезе депутатът от Атака – Деница Гаджева. Ирина Сарачинова ще разговаря с журналиста Краси Боев за един шокиращ метод за изнудване, при който жени обвиняват мъжете си в блудство с децата си. Как да кажа на мама и татко, че съм гей – по тази тема ще коментира Петър Петров, а за още по-динамичното събуждане на зрителите ще допринесе Яна Грудева, която ще продължи темата за новите методи за отслабване. В рубриката „Не се сърди човече” интервю на малкия Стефан ще даде певицата и жури в „X Factor” Мария Илиева.

С вкусна закуска ще започне и неделното издание на „Почивна станция”, а виновен за това ще бъде олимпийският ни шампион по спортна стрелба Мария Гроздева. Веднага след нея думата ще вземе актьорът Веселин Ранков. „Пищен бюст или красив ум” ще бъде тема на разговора при Нана, а отговор на въпроса „Кога се обръщаме към духовното” ще потърси Ирина Сарачинова с помощта на йога и госпел хор в студиото. За всички, които се опитват да спрат цигарите, ще бъде темата на Стефан Щерев с информация за инициираната от самия него кампания „СПРИ да пушиш заедно с мен”.

В рубриката „Съдебен спор” водещата Нана ще запознае зрителите с бракоразводното дело на една жена, която твърди, че мъжът й се е оженил за нея само за да не влезе в затвора. Двамата са сключили брак преди 7 години, но за последно са се виждали преди 6.

Съпругите Жени и Мая ще посрещнат водещия на най-новата телевизионна игра на Нова ТВ „Да ти паднат сто хиляди” – Ники Кънчев, заедно с певицата на годината Преслава, певицата Теди Кацарова, а за финал – тайната сватба на Русина и Ивелин Найденови и имитаторите, за които всички говорят – Фейк Старс.

 

Водещата на „Най-добрата майка” Ирина Сарачинова ще представи тъжната история на една майка, чийто син получава бъбречна недостатъчност на 24 години и в момента чака трансплантацията. Зрителите ще станат свидетели на безкрайната надежда и нестихващата любов на една силна жена.

- реклама -spot_img