Почивна станция

- реклама -

Силвия и Теди Кацарови, Васко Василев и Гергана гостуват  

при „Съпругите” на Гергьовден

 Синът на Стефан Данаилов – Владимир и приятелката му Виктория ще бъдат сред първите гости в съботното издание на „Почивна станция”. Старт на уикенда ще дадат и моделът Деси Зидарова и майка й Диди Стоянова, които ще говорят по темата „Обезцени ли се женската голота”. В рубриката „Не се сърди човече” зрителите ще видят как Цветелин Кънчев отговаря на въпросите на малкия Стефан, а Силвия Драгоева ще се погрижи за съботната закуска. Продължение на темата за битката за родителските права ще направи водещата Нана.

 На връх Гергьовден, в неделя, Стефан А. Щерев ще отведе зрителите в с. Богданов дол, за да покаже как отбелязват празника там. Темата за селото ще присъства и в дискусията, която ще поведе Вито, а именно – „Сексът и селото”. За кражбите и трябва ли да има промяна в закона за защита на имуществото, ще говорят гостите на Ирина.

В рубриката „Съдебен спор” зрителите ще чуят историята на 74-годишна жена, която се опитва да получи полагащото й се трудово възнаграждение.

И тази седмица при „Съпругите” ще преобладават имена от музикалните и модни среди – Силвия и Теди Кацарови, Сашка Васева, именничката Гергана, виртуозът Васко Василев, който ще демонстрира кулинарни умения при Катето Евро, както и скандалната носителка на титлата Мис България 2012 Габриела Василева и миналогодишната носителка Ваня Пенева.

За финал в „Последно 10” водещите Яна Грудева и Стефан А. Щерев ще подредят най-известните българи, празнуващи Гергьовден.

 

- реклама -