Почивна станция

- реклама -spot_img

Музикален следобед по женски с Лилана, Анелия и Преслава в „Съпругите”

 

Разнообразни и любопитни теми са подготвили водещите на „Почивна станция”,  с които ще събудят зрителите тази събота, 12 май. Денят ще започне с вкусна закуска, приготвена от телевизионната водеща Надя, последвана от участието на талантливия маг Астор. Заедно с Нана, той ще обсъди плешивите мъже и тяхната наклонност да възприемат липсата на коса за комплекс или чар. В своето ефирно време, Стефан ще засегне темата за зловеща нова магия, а негови гости ще бъдат водещата Светослава Тадаръкова, гледачката Ваня Василева и ясновидецът Михаил Наков. Съботното издание на предаването ще завърши с пряко включване от село Орешак. Зрителите ще могат да видят всички български занаяти, събрани в една изложбена палата с над 40 годишна история.

В неделя „Почивна станция” ще стартира с Кристина Патрашкова и приготвена от нея закуска. Музикантът Данчо Караджов, певицата Кали и психоложката Даниела Серданова ще обсъдят как се отразява раждането на дете върху страстта в една връзка. По темата „Кое е по-добре, криза в Гърция или България в преход” ще говорят диетологът Ипократис, бизнесменът Томас Лафчис и журналистът Иван Гарелов. На живо от село Ресилово, зрителите на Нова ТВ също ще имат възможност да разберат какви са разсъжденията на Сашка Васева по случая с братя Галеви.

Как един заем от 200 лева успява да превърне две приятелки в смъртни врагове ще стане ясно в рубриката „Съдебен спор”.

Истински следобед по женски ще има в „Съпругите”, където гости на Жени и Мая ще бъдат певиците Лилана, Анелия и Преслава, създателката на холистични бижута Розалия Тинкова и кондинационният треньор Милко Георгиев.

 

Финал в неделя поставят „Последно 10” и водещите Стефан и Яна. Те ще ни предложат любопитна класация от десет модни кражби, като гост в студиото ще бъде дизайнерката Антония Йорданова.

- реклама -spot_img
Previous articleТЕМАТА НА НОВА
Next articleНеделя х3