ПО БНТ HD СТАРТИРА ПЪРВОТО ФИТНЕС РИАЛИТИ В БЪЛГАРИЯ

- реклама -spot_img

Първото фитнес риалити „Супер промяна“ стартира на 24-ти август по БНТ HD. Всеки от участниците ще извърви трудния път към физическата трансформация като спазва определен хранителен режим и тренира усилено под контрола на своя инструктор. Тримата треньори Марина Декова, Кирил Танев и Румен Спецов ще се изправят пред 16-седмично предизвикателство – да помогнат на 12-те риалити-герои в проекта да променят своя живот и да вземат участие в Държавното първенство по културизъм и фитнес.

Всеки от епизодите ще поставя пред  фитнес любителите определени цели, които трябва да бъдат постигнати. През седмица екип от независими съдии ще оценяват постиженията на участниците и ще определят онзи от тях, който трябва да отпадне.  Съставът на телевизионното жури включва инструктора по културизъм и шампион в категория над 100 кг. – Любомир Христов, един от доайените на културизма в България – Тони Шивачев и неколкократния републикански шампион по класически културизъм Пламен Христов.

До финала на риалити формата ще достигнат само трима състезатели, които ще се борят за наградата – участие в тазгодишния национален шампионат по културизъм и фитнес редом с професионалистите.

Екип от специалисти ще следи за правилното хранене на участниците, ще контролира приеманите от тях хранителни добавки, ще се грижи за техния тонус и самочувствие по време на проекта и ще наблюдава физическия им прогрес.

Зрителите на  БНТ HD ще имат възможност да научат интересни истории за самите участници, които в рамките на проекта ще се изправят не само срещу своите противници, но и срещу самите себе си.

Водещ на първото телевизионно фитнес-риалити е Владимир Банчев, а специални гости в предаването “Супер промяна” ще бъдат някои от най-изявените български спортисти и специалисти.

Новото предаване на БНТ HD “Супер промянa“ стартира веднага след Олимпиадата в Рио. Всяка седмица ще бъдат излъчвани по два епизода (в сряда и в неделя).
ПО БНТ HD СТАРТИРА ПЪРВОТО ФИТНЕС РИАЛИТИ В БЪЛГАРИЯ

Гледайте първото фитнес риалити „Супер Промяна“ от 24-ти август по БНТ HD

- реклама -spot_img