Пиано Бар Клуб CRAZY

- реклама -

CRAZYПиано Бар Клуб CRAZY черпи влюбени за „Свети Валентин”

Най-новото, най-купонджийското и най-лудото място в столицата ви е подготвило ненормално атрактивни изненади, които са както за романтичните души, така и за почитателите на купоните до зори. Промоцията за всички влюбени и за всички почитатели на „Трифон Зарезан” си е направо почерпка, имайки предвид голямата отстъпка – всяка една двойка може да консумира алкохол и безалкохолни през цялата нощ само за 39,90 лв. Входът е свободен! CRAZY прави този подарък с много любов за своите клиенти, като за доброто им настроение ще се погрижат младите и талантливи музиканти от “Crazy Band”. На празника ще присъстват и артистите на In Agency.
Местата са ограничени! Направете резервация на телефони 0897333453 и 0884114846.

В новия Пиано Бар Клуб CRAZY очаквайте неочакваното! Няма ограничения! Партита ще има всеки божи ден – от понеделник до неделя.
Музика на живо, невероятни промоции, караоке вечери, популярни певци и банди, млади изпълнители, романтични часове на по чаша вино или шумни партита, които не позволяват адреналина да падне до сутринта. Ще има от всичко по малко! Концепцията на CRAZY е „златната среда” между Пиано бар и клуб, която би задоволила всеки вкус. Ще има българо-руски вечери с Владо Димов и Ника Любецкая, които ще изпълняват обичани руски шлагери и неостаряващи хитове от българското музикално минало и настояще. Елица Котева (от предаването „На кафе”) ще води музикално-кулинарни партита заедно с DJ ТормозИлка под шапката на най-новия им проект KARAOKE COOKIES. Младите изпълнители от новосформираната CRAZY BAND също ще се грижат за „високия музикален градус”.
Програмата на CRAZY е в ръцете на агенцията за организиране на шоу програми, наемане на артисти и артистичен мениджмънт IN AGENCY.

- реклама -