Петнадесетата Модната Фиеста Албена

- реклама -spot_img

      

      Петнадесетата Модната Фиеста Албена           Винету и индианци излизат на

      Петнадесетата Модната Фиеста Албена

 Васил Петров открива, а Джина Стоева и Ивена закриват

най-голямото лайфстайл събитие на лятото

 

От 10 до 14 юни ще се проведе за 15-а поредна година Модна Фиеста Албена – сцената, на която български дизайнери ще покажат актуални и предстоящи колекции, а известни музикални изпълнители ще презентират последните си проекти. „Ще открием тържествено в най-модерния аквапарк в България, който отвори врати миналата година. Разположен е върху зона, равняваща се на 5 футболни игрища и помества множество водни атракции за деца и възрастни, където заедно ще се забавляваме с дизайнери, туристи и музикални изпълнители.

Ще посрещнем Винету с неговите братя, чийто образ ще бъде пресъздаден от родния манекен Диян Христов, обявен след допитване за Най-красивия мъж на десетилетието и вече 10 години лице на модна къща „Ивенти”, и така символично ще отбележим началото на лятото. Миналата година той влезе в ролята на Нептун, придружен от неговите русалки, а любимката му Гергана Цветкова, понастоящем водеща по ТВ7 го съпроводи до импровизирания трон, който беше под формата на скала, вградена на плажа на Албена”, сподели Мариана Аршева, продуцент на фиестата. Събитието се открива с Винету, защото в момента в модата в световен мащаб са изключително актуални всякакви етномотиви.

Атракцията на плажа ще е още по-голяма, тъй като в спектакъла ще се включат известни родни певци и музиканти. Айвън от „Максимус” и Алфредо Торес ще покажат на живо последното си шоу „Black and White” с облеклата на „Анджи фешън”. Събитието ще предложи дегустация и състезание на сладоледи „Нестле Айс крийм”. Миналата година Васил Петров победи в състезанието, като разпозна със затворени очи всички предложени му десет сладоледа от известната марка. „Орифлейм” отново ще се погрижи за гостите, които държат на красивата фигура, представяйки новите си антицелулитни гелове за отслабване.

Отново Искрен Пецов, както всяка година, ще измери със сантиметър всички желаещи да отслабнат, а последната вечер, този който е смъкнал най-много от обиколката си, получава пълната гама продукти за лятото от шведската натурална козметика. В продължение на няколко вечери във вариете театър “Албена” ще се покажат елегантни облекла, като грандиозното шоу ще бъде закрито традиционно с облеклата на Сватбен център „София”. Мъжката линия е на световния дизайнер Сабато Русо, който лично ще уважи събитието, а дамската на булчинските рокли на Денис Смирнов за „Хадаса”. Емоциите ще стигнат своя връх сутрин, когато са ревютата на плажни, спортни костюми и аксесоари на атрактивните басейни „Лагуна бийч”, „Калиопа” и ”Фламинго Гранд”.

В модния подиум ще се включат с ревю модните къщи ”Ивенти”, „ Ан Джи”, „Квят”, „Калина стил”, варненката Боряна Пращилова, „Дино”, „Яша”, „Дигит 2005”, „Марини фешън”, „Маркос”, „Сенсейшън”, „Прего”, „Мери блу”, „Финес”, „Клеопатра”, „Даниел фешън”, „Бордо” и др.

До сега гости на фиестата са били два пъти губернаторът на щата Невада Боб Милър, откривателят на Шарън Стоун – Жан Люк Брюнел, известният италиански дизайнер Салваторе Куаколо и др. Фиестата е предпочитано място от едни от най-известните музикални звезди на България като дует „Ритон”, Силвия Кацарова, Кристина Димитрова, Константин, Теодора, Йоанна Драгнева, Орлин Горанов, Ивена, Джина Стоева, Ди джей Дамян и др.

 

- реклама -spot_img