Петима късметлии ще гледат на живо концерта на легендата Хулио Иглесиас с билети от радио N-JOY

- реклама -spot_img

Всеки ден до 8 юни слушателите на радио N-JOY могат да спечелят билет за концерта на най-успешния испански изпълнител Хулио Иглесиас в София на 13 юни в зала „Арена Армеец”. Събитието е част от грандиозно турнето на легендарния певец, на което ще представи новия си албум „Julio Iglesias 1”.

 Въпрос, свързан с биографията на големия изпълнител, ще прозвучава в предаването „Приятно разсеяни с Деси” в ефира на радио N-JOY. Верен отговор, изпратен на show@njoybg.com, гарантира участието в жребия за билет всеки ден в 17:30 часа на живо в ефира на радиото. Петима късметлии ще слушат на живо новия албум на Хулио Иглесиас, както и песните, превърнали се в златни хитове за няколко поколения. В петък /8 юни/ двама от всички слушатели, включили се в играта на радио N-JOY, ще спечелят оригинално CD с новия албум на звездата.

 Хулио Иглесиас е на сцена вече 44 години, като по време на блестящата си кариера е постигнал впечатляващи рекорди – над 300 милиона продадени копия от албуми, над 2600 платинени и златни плочи,  над 5000 концерта в 500 града по света, името му е вписано в Книгата на Рекордите на Гинес за неговите 80 издадени албума на 20 езика. През 1988 г. е отличен с Грами, а през 1989 получава собствена звезда в Холивудската алея на славата.

 

- реклама -spot_img