Петър Диков и Милена Славова

- реклама -spot_img

Петър Диков и Милена Славова специални гости на

„Срещу новините“ по БНТ

 

Тази събота темата на сатиричното предаване на БНТ „Срещу новините“ ще бъде „ЗА или ПРОТИВ референдумите”. За да разберат отговора на този въпрос, двамата водещи – Краси и Веско, ще разговарят с икономиста Владимир Каролев и политолога и преподавател в СУ – доц. Румяна Коларова.

Материалът на любопитната репортерка на „Срещу новините“ –  Гергана Найденова е изцяло инспириран от темата на предаването. Ето защо Гери ще проведе свой собствен референдум, с който да провери дали хората са запознати със същността на тази процедура.

Специални гости на предаването ще бъдат главният архитект на София – Петър Диков и вечната бунтарка Милена Славова.

Екипът на „Срещу новините” бе първият от представителите на медиите, който подкрепи предложението на шефа на парламентарната група на ГЕРБ Красимир Велчев депутатите да бъдат изпратени на психотест. Ето защо специалният пратеник на предаването – д-р Константин Лунгов, познат и като Малкия Фройд, ще проведе сеанс с няколко наши народни представители, за да освидетелства менталното им състояние. А как се представиха те – зрителите ще разберат тази събота от 19:00ч. в „Срещу новините” по БНТ1!

 

 

Повече информация за предаването можете да намерите в социалната мрежа фейсбук: https://www.facebook.com/Sreshtu.novinite

- реклама -spot_img