Песента  „Има истина една“ с премиера на 22-ри септември

- реклама -spot_img

Остават броени дни до премиерата на песента на Краси Йорданова – „Има истина една”. Пускането й беше съпроводено с различни инициативи, които започнаха на 1 септември. Тяхната цел беше постепенното да се вдига завесата покрай разкриването на детайли около заснемането на видеото към песента.

Седмица преди премиерата, Краси Йорданова пусна тийзърт на песента, от който може да се види част от клипа и музиката, написана специално за изпълнителката от Мирослав Костадинов – Миро.

 Дългоочакваната премиера на „Има истина една” ще е на 22-ри септември, когато България чества своята Независимост. Клипът ще може да бъде видян във Фейсбук страницата на изпълнителката https://www.facebook.com/yordanova.krassi и в нейния канал в youtube, а след това се очаква видеото да се завърти и в ефира на музикалните телевизии.
В официалната си страница във Фейсбук,  изпълнителката написа, че новата й песен е с истински красиво и чувствено послание, в която се обединяват талантите на тандема – Миро, Мага и Краси Йорданова, които чрез нея искат да докоснат сърцата на слушателите и да ги провокират да се замислят за всичко онова, което е важно за тях, което ги кара да се чувстват щастливи, да се борят за него и да не си позволяват да го загубят.

„Има истина една“ – Екип

Музика: Мирослав Костадинов – Миро

Текст: Краси Йорданова

Аранжимент: Мага

Вокална подготовка: Асен Митев

Фотографии и  видео заснемане: Дилян Марков

Видео монтаж: Игнати Йорданов

Какво се случи досега

В първата събота на септември в официалната страница на Краси Йорданова бяха пуснати снимки от мейкинга , показващ работния процес по създаването на визията на „Има истина една“. В деня на Съединението на Източна Румелия с Княжество България ще бъде пуснато видеото, което е запечатало вълнуващите моменти от подготовката и заснемането на клипа. Шест дни по-късно ще бъде публикувана специална фото сесия, дело на известния моден и рекламен фотограф Дилян Марков.

Има истина една

 

ЧАСТ ОТ НАГРАДИТЕ НА КРАСИ ЙОРДАНОВА

  • „Златният Орфей“ – специална награда за песента “На баща ми с любов” по музика и текст на Илия Кънчев
  • „Ялта – море друзей“, Ялта, Украйна, Международен фестивал за изпълнителско майсторство – Трета награда
  • „Полет към звездите“, Черкаси, Укайна, Международен фестивал за изпълнителско майсторство – Втора награда
- реклама -spot_img