Печелене на злато

- реклама -

Игра за печелене на злато взриви интернет за 3 дни

 

Българи залагат на злато вместо на банкови депозити

 

Кризисната икономическа ситуация накара българите да се обърнат към тенденция, засягаща целия свят в момента – инвестиция в злато, вместо в несигурните ценни книжа и валута. Показателен е фактът, че хората луднаха по наскоро пуснатата във фейсбук безплатна игра, която има за цел да се познае цената на една унция злато по фиксинга на БНБ за предварително определена дата. Само за 3 дни фейсбук играта достигна до 3000 регистрирани играча. С всеки изминал ден, се добавят по още 1000 желаещи да грабнат монета от чисто 24-каратово злато, която тежи 31 грама и струва почти 3000 лв.

Причината за модата в инвестирането в злато е елементарна. Благородният метал не е рисково вложение и винаги ще струва нещо, за разлика от хартиените инвестиции (пари, ценни книжа), които винаги има опасност да фалират.  Сред най-купуваните монети у нас са „Канадски кленов лист” и „Виенска филхармония”, популярни в цял свят. Напоследък в България се наблюдава и инвестиране в златни кюлчета, които не остстъпват на монетите.

 

Фейсбук играта е напълно безплатна и предлага на всеки участник равен и реален шанс за победа, като вероятността да спечели е стотици пъти по-висока в сравнение с други подобни игри. Активното следене на борсовите цени на златото не е задлъжително, но то увеличава многократно шансовете за печалба. За да е още по-примамлива за всички участници, играта дава награда винаги, дори когато нито един играч не е познал точната цена. В такъв случай, монетата отива при онзи, чието предположение е най-близко.

За любопитните играта е достъпна на адрес:
http://apps.facebook.com/tavexgame

 

 

 

- реклама -