ПЪРВОТО SHARED ECONOMY МЯСТО ОТВОРИ ВРАТИ В СОФИЯ

4-етажната реставрирана фабрика „the Site” ще предоставя пространство и помощ при организация и комуникация на иновативни проекти

Над 250 представители на медии, бизнес, институции и артисти присъстваха на официалното откриване на първото shared economy място в София. 4-етажната реставрирана фабрика „the Site” ще събира под своя покрив иновативни проекти, на които ще бъдат предоставени пространство и помощ за реализацията и комуникацията им. Организаторите от SiteMedia Consultancy и DveEvents ще споделят своята експертиза и ресурс за развитието на креативни и иновативни идеи на принципа на споделената икономика.

„През последните години много млади талантливи хора успяха да реализират своите иновативни идеи, но още повече останаха незабелязани, тъй като авторите им нямат организационен и комуникационен капацитет и подкрепа. Именно на тези хора искаме да помогнем със създаването на “the Site”. Tехните идеи с потенциал ще могат да разчитат на нашата подкрепа при реализацията, популяризирането и предоставянето на ресурс и пространство за организиране на събития, семинари, обучения и срещи с потенциални инвеститори”, сподели Любомир Аламанов, генерален директор на SiteMedia Consultancy. “Екипът ни твърдо вярва в принципите на споделената икономика и наистина смятаме, че само чрез споделяне на експертиза и ресурс ще можем да постигнем значими резултати заедно”, допълни той.

Освен в помощ на креативни проекти, екипът на the Site има амбицията да превърне локацията в център за срещи и обмяна на идеи на всички специалисти, които се занимават с медии, комуникация, човешки ресурси и маркетинг. В залите на центъра ще се провеждат неформални срещи, обучения, семинари и събития, които ще помогнат на всички, които искат да се развиват в тези области, да се срещнат с най-добрите специалисти и да намерят своята общност, от която да черпят идеи, ентусиазъм и подкрепа.

„След редица успешни проекти, които реализирахме в цяла Европа през последните 3 години, с ентусиазъм се включихме в тази иновативна идея. Винаги сме били отворени за партньорство и сътрудничество и вярваме, че само чрез споделяне на опит и успешни практики ще можем заедно да работим в полза на развитието на българския бизнес”, сподели Милен Райков, изпълнителен директор на Dve Events и Quadriga.

Start typing and press Enter to search