Панорама с награда

- реклама -

ПАНОРАМА С НАГРАДАБойко Василев от БНТ получи наградата „Златното перо”

 

Вчера Съюзът на българските журналисти раздаде своите годишни награди. Отличието “Златното перо” бе връчено на журналиста от БНТ Бойко Василев за предаването “Панорама“.

Освен журналисти от електронните медии, за работата си през периода 2010 – 2011 година бяха отличени и колеги от пресата и информационните агенции. “Златното перо” се присъжда на “Панорама” за качествената публицистика и професионализма на целия екип. Оценката е и за работата на националната телевизия, която продължава да прави обективна и интересна журналистика с въображение, мотивира се главният секретар на СБЖ Снежана Тодорова.

„Колегите най-добре оценяват качеството на работата, но освен това оценяват и екипността. Аз тъкмо затова много се радвам, че ме награждават от Съюза на българските журналисти. Мисля, че те са видели не просто мен, а екипа на “Панорама” и екипа на Българската национална телевизия”, сподели Бойко Василев непосредствено след връчването на наградата.
Тази вечер специални гости на „Панорама” са Сергей Игнатов, Татяна Дончева и Волен Сидеров, които ще дебатират по най-актуалните теми от седмицата.

 

Не пропускайте „Панорама” тази вечер от 21.00 ч. само по БНТ!

 

- реклама -