Памбос показа сина си Адриан за първи път

0
79

Памбос показа сина си Адриан за първи пътПамбос показа сина си Адриан за първи път в „На кафе”

 Съпругата му Мария се шегува, че вече е готова и за трето дете

  Кипърският танцьор Памбос Агапиу и съпругата му Мария показаха за първи път сина си Адриан тази сутрин в „На кафе“. Двамата криеха бебето от суеверие, но спазиха обещанието си първо да гостуват на Гала, за да разкажат всички трепети и радости около второто си дете.

 Мария сподели колко лесно е родила Адриан, при това – точно на термина, което се случва само в около 5 на сто от случаите. Раждането минало леко и бързо, а тя даже успяла да се пошегува, че вече е готова за трето дете. Памбос не присъствал на раждането, защото според него това е „много личен момент“ за майката.

Бебето с име на римски император не създава никакви проблеми на родителите си – не е имал колики, които да ги държат будни по цели нощи, нито проблеми с появата на първото зъбче, което се показало буквално преди дни. А каката Елия ужасно много се радвала на братчето си и усърдно помагала в грижите.

Съпругата на Памбос е още в майчинство и засега не мисли за връщане в залата за танци. Затова пък Памбос работи два пъти повече в сравнение с периода преди да стане татко за втори път. Гала припомни на семейство Агапиу гостуването им през есента, малко преди раждането на Адриан, когато нумероложката Цветанка Рангелова направи прогноза за името на детето. Тогава тя каза, че ако изберат Адриан, това име носи колкото положителни,  толкова и отрицателни вибрации.

 

 

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.