ПЪЛНА ЛУДНИЦА ПО НОВА ТВ

0
305

„ПЪЛНА ЛУДНИЦА“  ПО НОВА ТВСТАРТИРАТ ПОВТОРЕНИЯТА НА „ПЪЛНА ЛУДНИЦА“

ПО НОВА ТВ

  

От този четвъртък си припомняме култовите „На шкембе”, „Зловещо”, „Хвани богат”, „На 4 уши” и много други

  От този четвъртък, 12 юли, в ефира на Нова ТВ се завръща култовото комедийно шоу „Пълна лудница“ – такова, каквото зрителите го познават още в първите му години. Повторенията на предаването ще се излъчват всеки четвъртък от 21.00 ч. и ще припомнят на зрителите най-хитовите и забавни пародии на предавания, новини и сериали.

 Още в първия епизод ще видим как Васил Василев – Зуека се превръща в Гола – водещата на „На шкембе“. Отново той, но този път в комбина с Димитър Рачков, ще се превърнат и в… сумисти. Фолкзвездите Корнелия и Вреслава ще се състезават коя е по-умна в „Хвани богат” пред изумения поглед на Ники Пънчев /Рачков/, а за първи път в студиото му ще се стигне и до физическа саморазправа. Този четвъртък няма да липсват и други бойни сцени. Зрителите ще видят истински схватки в студиото на „Зловещо” – Мис България /Мария Игнатова/ се хваща за косите с Венета Знайкова /Албена Михова/. Отново ще се превиваме от смях с пародията на култовия филм „300”, наречен „2 и 200“ във версия „Пълна лудница“ и познат на феновете си и като „Митницата на Спарта“. Рачков е в ролята на Леонидас, а Силвестър Силвестъров ще видим като Ксеркс.

 

През летните месеци зрителите ще се забавляват и с още много други пародии. Сред тях са „Разрешена любов“ – пародия на ТВ поредицата на Нова; „Peep Brother“, където ще видим колко дебели са всъщност портфейлите на звездите; „Календар +” с Ники Знойнов; прогнозата за времето със Секси Банова. Паранормални способности и гадаене по алуминиеви профили пък ще ни очакват в „Ясногледци”; в „Часът на татко” ще разберем как съвременните бащи възпитават децата си; „Отечествен фонд” с Мартин Грабовски ще ни разкрие истински мизерното и гадно съществуване на някои хора; „хиперталантливи“ деца с по 3 майки и баща чернокож гастролират в „Кой по знай“, а драматични, но романтични истории ще проследим в „Язовир от любов“. И още – нормални хора решават да влязат в голямата политика в „Депутат айдъл“, а Сладуранка Ризова ще разговаря „На 4 уши“ с популярните на деня, първи измежду които е певецът Спиро.

 И като стана въпрос за Спиро, ще си припомним и неговите хитове – версията на „Губя контрол“, както и „Декември няма да бъде май”. Няма да забравим и Мария и Параграфа с „Чуваш ли, бе“.

 

Всичко това, за да се подготвим за голямото завръщане на обновената „Пълна лудница“ през есента!

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.