Отслабване със силата на мисълта

- реклама -

Актрисата Мария Сапунджиева разкри семейни проблеми в миналото

 

На презентацията на д-р Ценка Местанска „Отслабване със силата на мисълта”, която се състоя вчера, Мария Сапунджиева призна за свои семейни проблеми, коренящи се в миналото. На сцената на Studio 5 актрисата призна, че благодарение на Техниката за Емоционална Свобода, която се практикува от дипломирания психолог д-р Ценка Местанска, успяла да промени отношението си към баща си. Тя се запознала с психоложката, работила с Дейв Геън от Depeche Mode, защото отдавна проявявала интерес към ТЕС (малко познат у нас метод за влияние върху психиката на енергийно ниво, който акцентира върху състоянието на емоциите и работи с подсъзнанието). Д-р Местанска й помогнала да открие корена на тогавашни проблеми в личния и професионалния й живот. Оказало се, че това били взаимоотношенията с баща й, които след няколко сеанса по ТЕС, били променени в коренно положителна насока. На презентацията д-р Ценка Местанска разкри на присъстващите не само как можем да отслабнем единствено със силата на положителна мисъл, но и как можем да откажем цигарите, фобиите си, депресивните състояния, дори как може да бъде спасен човешки живот.

Д-р Ценка Местанска стартира поредица от семинари, посветени на различни проблеми, с които може да се справи ТЕС, и с обучение по метода. Записването за семинарите става във фейсбук страницата на д-р Местанска www.facebook.com/cenka.mestanska

 

Ценка Местанска е магистър психолог и е завършила ТЕС в Лондон. Има диплома от САЩ за преподавател и терапевт. Работила е с редица родни звезди и популярни лица, сред които Дичо, актрисата Мария Сапунджиева,  Стратия, Цветелина Бориславова, Катето Евро, Малина и много др. Изнася семинари за обучение по ТЕС в различни градове на България.

 

- реклама -