Саниране и отпушване на канали

Отпушване на канали

Статията е полезна за всички.

Дори само за обща култура – запознайте се с иновационните технологии за отпушване и саниране на канали.

 

Канализацията е важна част от ежедневието. Много добре си давате сметка за това, когато се запуши някоя тръба и бързите методи за справяне с проблема не проработят. Не винаги, за съжаление, ползването на вакуум или химически средства са достатъчни, за да отпушите канал.

Благодарение на kanal.bg вече и в България може да научим повече и да се възползваме от съвременни технологии за диагностика и отпушване на канали по най-бърз, чист, екологичен метод.

Технологията е приложима за частни домове, предприятия, обществени сгради, канализационни системи в града.

Най-важното, преди да се предприемат мерки за отстраняването на проблемите, е да се направи точна диагностика. А да се погледне каналът отвътре вече не е проблем. Как са организирали своята дейност от фирмата за отпушване на канали? Те разполагат с видео оборудване.

Видеодиагностиката, чрез специални видеокамери, позволява тръбите да се огледат щателно. Осигуреният видео и снимков материал показва точно какъв е проблемът, а и вие като клиенти на фирмата може нагледно да се убедите чрез снимките.

Фирмата предлага на своите клиенти снимков материал от диагностиката, протокол с установените повреди и препоръки за отстраняването им предвид специфичните особености на конкретните тръби.

Най-приятното в цялата тази неприятна ситуация е, че не се налага да се правят изкопни дейности. Не е необходимо да се разрушават помещения или улици, за да се установи проблемът.

Последващото действие – отстраняването на причините, също се извършва със съвременна техника, която не изисква каквито и да било разрушителни действия.

Може би всяка община е редно да извършва такава диагностика на основната канализационна система в селището, защото всички знаем какво се случва след проливни дъждове и топенето на снеговете. Запушените канали причиняват много повече щети, отколкото средствата, които биха били изразходени за извършването на профилактични диагностики. Благодарение на иновативната технология не се налага разкопаването на улици, за да се изрежат израстнали корени, които най-често причиняват запушване на каналите.

Освен екологочния и не причиняващ разруха метод за диагностика и отремонтиране на канализационни системи, фирмата предлага и още една изключително полезна услуга – дезинфекция.

Дезинфекцията на каналите е от голяма важност за здравето и за опазването на околната среда. Тя премахва не само неприятните миризми, които са признак на съществуваща зараза, но и унищожава всякакви биологични замърсители.

Тези услуги са подходящи и за извънградски къщи. Почистването и дезинфекцирането на септични ями, тръби и канали е част не само от техническата поддръжка на имотите, но и грижа за здравето.

Безизкопната диагностига, ремонт и отпушване на канали, не е единственото предимство, за което може да се информирате подробно на kanal.bg. Фирмата разполага с богат набор от съоръжения и инструменти, които позволяват да се отремонтират всякакви специфични тръби на специфични места.

На уебсайта им може да прочетете повече и за санирането на тръби. Това би решило много настоящи проблеми и би предотвратило много бъдещи такива.
Безизкопното саниране на тръби прекратява всякакви течове и укрепва тръбите за години напред. В тръбата се вкарва нова тръба, която се изпича с ултравиолетови лампи отвътре. Целият процес се извъшва и контролира от роботи, камери и датчици. Това е траен, качествен, екологичен метод за отстраняване на проблеми като пукнатини, размествания, израстъци и други препятствия в тръбите на канализацията.

Start typing and press Enter to search