Девети епизод на „Отплата“

- реклама -

Анна Димитрова започва разследване срещу баща си в „Отплата“  

 

В деветия епизод на „Отплата“ един от най-големите врагове на Александър (Велислав  Павлов) – бизнесменът Атанас Димитров (Милен Миланов), ще бъде притиснат от всички страни.

Вестник „Часове“, собственост на главния герой, публикува статия, в която разобличава дейността на фондацията на Атанас –  „Невена Димитрова“. Организацията е  създадена след смъртта на съпругата му в помощ на пострадали от катастрофи, но макар и учредена с благотворителна цел, се оказва, че в нейната дейност има редица нарушения.

Александър и бандата са твърдо решени да съсипят бизнесмена. Дори дъщерята на Димитров, Анна (Стефания Кочева), ще се осъмни в баща си и ще започне собствено разследване, чрез което да достигне до истината. Людмила (Йоанна Темелкова), напористата журналистка от в. „Часове“, ще бъде назначена за главен редактор, като награда за нейния успех – разследващия материал за фондацията.

Дали дъщерята на Димитров ще се обърне срещу баща си и ще застане на страната на Александър и кой е следващият набелязан удар в плана на бандата, зрителите ще разберат този вторник, 01 май, от 21 часа по Нова ТВ.

 

 

- реклама -