Отплата

- реклама -spot_img

Невинна жертва изкупва греховете на злите в „Отплата”

 

В последния епизод от първия сезон на криминалната драма „Отплата” по Нова ТВ настъпва време за равносметка. Драматични обрати, екшън и смърт на невинен човек ще бележат завинаги участниците в плана за отмъщение на Александър (Велислав Павлов). Болезнените събития ще доведат до фундаменталния въпрос – за това каква е цената на отмъщението, както и ще поставят на изпитание приятелството между главния герой и неговия най-близък поддръжник Христо (Орлин Павлов).

В дванадесетия епизод на сериала ключов играч ще бъде Валентин (Стефан. А Щерев). Превъплътил се в ролята на юрист, той ще приложи актьорските си умения, за да осъществи поредната шпионска акция. Валентин ще инсталира видео камера в сейфа на адвокат Стаменов (Мариус Донкин) в търсене на конфиденциална документация, чрез която виновникът за катастрофата Атанас Димитров (Милен Миланов) да бъде изобличен и да получи заслуженото наказание.

След Димитров, д-р Боянов (Валентин Балабанов) – лекарят, фалшифицирал кръвните проби на Александър преди години, също ще трябва да заплати за своите грешки. В успешната му кариера на заместник-министър на здравеопазването ще настъпи пълен обрат, а проблемите ще се пренесат и в семейството. Отношенията между него и бизнесмена Димитров ще се влошат. В същото време, синът на Боянов – Георги (Калоян Трифонов), обвинен в сексуално насилие над изкусителката Деси (Ива Янкулова), се разкайва за постъпката си, без да подозира, че е жертва на измама от бандата на Александър.

 

Какво е постигнал отмъстителят от момента на излизането си от затвора и докъде е стигнал в плановете си да намери възмездие? Удовлетворение ли ще се окаже смъртта на още един човек и ще се довери ли Александър отново на своята дясна ръка – Христо, зрителите ще разберат във вторник (22 май), точно в 21.00 ч. по Нова ТВ.

- реклама -spot_img