Отмъщението

- реклама -

Сериал № 1 в САЩ – „Отмъщението”,

завладява ефира на Нова ТВ

 

Мадлин Стоу и Емили Ван Камп застават една срещу друга в хитовата поредица

 

Сериал № 1 в САЩ – „Отмъщението” /Revenge/ ще превземе родния ефир от 18 декември, всеки делничен ден от 20.00 ч. Точно тогава Нова ТВ ще стане арена на една вълнуваща история за предателство, любов, двуличие и отмъщение.

 Номиниран за любима телевизионна драма от американските награди на публиката /People’s Choice Awards/, „Отмъщението” е най-успешната и рейтингова продукция на ABC в момента, като кино критиците единодушно я определят за най-пристрастяващата история на малкия екран.

 Излъчван в общо 39 държави в света, сериалът ни отвежда в Хемптънс – свят, в който богатството и общественото положение определят хората. Появата на едно красиво момиче обаче ще го промени завинаги. Главната героиня – Емили Торн /Емили Ван Камп/ идва в богатия квартал с една основна мисия – да унищожи хората, виновни за смъртта на баща й. Всеки нейн ход е внимателно планирана стъпка, а благодарение на острия си ум тя е винаги няколко крачки пред своите врагове. Звездата на Емили Ван Камп изгрява със сериала „Братя и сестри” и „Евърууд”, като тук дава още по-сериозна заявка за актьорския си талант. В „Отмъщението” Ван Камп се изправя срещу доказалата се Мадлин Стоу. Звездата от „Последният мохикан” влиза в ролята на най-големия враг на Емили Торн – кралицата на Хемптънс Виктория Грейсън. Превъплъщението й в могъщата и властна жена е толкова убедително, че тя заслужено получава номинация за Златен глобус в категорията „Най-добра актриса”. На екрана двете ще се изправят в ожесточена битка, която ще извади мрачни тайни от миналото и ще въвлече всички в една напрегната история за отмъщение на живот и смърт.

 В актьорския състав влизат още популярни лица, които българският зрител познава от заглавия като „Клюкарката”, „Самоличността на Борн”, „Събудих се на 30”, „Мисията невъзможна” и други. Неизбежна част от Хемптънс ще бъдат актьорите Гейбриъл Ман, Джош Боуман, Хенри Крезни, Ашли Мадекуи, Конър Паоло и други.

 „Отмъщението” е най-новото предложение на Нова ТВ след финала на „Д-р Хаус” и „От местопрестъплението: Маями”, с което медията за пореден път се утвърждава като място на едни от най-пристрастяващите и хитови сериали.

 

 

„Отмъщението” – от 18 декември, всеки делничен ден от 20.00 часа по Нова ТВ 

- реклама -