Отилия ще пее в Da Club

- реклама -spot_img

 

Отилия ще пее в Da Club

Румънската звезда Отилия се превръща в талисман на Румънеца и Енчев

Румънската дива Отилия, която стана световноизвестна с хита си „Bilionera”, ще бъде кадемът на новия парти дом на Румънеца и Енчев в Бургас Певицата ще е първият популярен чуждестранен изпълнител, който ще гостува дни след откриването на заведението на рапърите. Отилия ще пее в Da Club на 30.01. Именно заради появата й едва в началото, Румънеца и Енчев я възприемат като свой талисман и се надяват покрай нея да им тръгне на красиви жени, танци до зори и хитови изпълнения във всякакъв смисъл. Хип-хоп дуетът не за първи път ще се срещне с хубавицата. Тъй като са останали очаровани от предишните й участия, които са организирали, Румънеца и Енчев са избрали именно нея за талисман на новото си заведение.

Отилия е била на една сцена със световноизвестни звезди кaто Мишел Тело и Густаво Лима. Добре познатият й хит Bilionera е първенец в музикалните класации на Турция, България, Монако, Япония, Румъния и Македония. Отилия е родена на 13-ти юни 1992 година. В началото на кариерата си избира творческия псевдоним Bijue (Бижу), но след като става ясно, че американска актриса вече е взела това име, през 2013 г. румънката се спира на по-благозвучното Otilia. През май 2012 г. записва „All the stars”, а през август вече снима клип към него. Година по-късно излизат на бял свят и песните “French Kiss”, „Russian dream” и „On fire”.

Концертът й на 30.01. в град Бургас е поредният, организиран у нас от компанията на Румънеца и Енчев – Select Music Media.

- реклама -spot_img