От варненския плаж

- реклама -

„Добро утро с БНТ 2” – с голямо събитие на варненския плаж

Тази сряда сутрешния блок „Добро утро с БНТ 2” за пръв път ще се излъчи директно от варненския плаж. Екипът на предаването е подготвил  много изненади и подаръци за посетителите, които се включат в игрите и конкурсите на предаването. В този специален ден сутрешният блок ще заложи на свежите летни теми, свързани с горещия сезон. Зрителите ще получат ценни съвети за това как да се предпазват от слънцето, кога е най-безопасно да се влиза в морето и какви са препоръките на спасителите и лекарите на плажа в летните жеги.

 Гости на предаването ще бъдат известният баскетболист Тодор Стойков, Миро Морския от група „Джанго Зе”, който ще изпее емблематичната песен „Луди жаби”, както и децата от вокална група „Бънджи сингърс”. Специални гости ще бъдат и групата на странните момчета от Варна, които предпочитат да ходят на плаж, когато на него има сняг и е зима, както и състезателят по картинг Павел Лефтеров.

 Заедно с тях екипът на „Добро утро с БНТ 2” е подготвил много изненади за малките посетителите на плажа в този ден. Конкурси за пясъчни замъци, състезания по теглене на въже и позабравени игри от детството на родителите им са само малка част от тях. „Добро утро с БНТ2” ще покаже на зрителите и посетителите на плажа и как можем сами да си направим хвърчила и как да ги пускаме? Фокуси, фотоизложби, конкурси за най-добри рисунки и много специални подаръци от БНТ2 очакват всички малки посетители на варненския плаж тази сряда с „Добро утро с БНТ2”.

 

Присъединете се към нас тази сряда от 9:00 ч.  до 10:00ч. на варненския плаж  пред водната пързалка с „Добро утро с БНТ 2” с водещ Силвия Благоева!

 

- реклама -