От Албена Михова до Джон Кехоу в „Събуди се” тази събота

- реклама -

 Пълна суматоха ще настъпи в студиото на „Събуди се” тази събота, 20 октомври. Причина за това ще бъде гостуването на забавната Албена Михова в сутрешния съботен блок на Нова ТВ. Пред водещата Мирослава Иванова актрисата ще разкаже за ролите в живота, образите в „Пълна лудница”, театралните ангажименти и „Суматоха”-та на Йордан Радичков. 

 Веднага след нея световноизвестният канадски автор и лектор Джон Кехоу ще ни отведе в дебрите на подсъзнанието в разговор за силата на мисълта, вярата в успеха и щастието като теория и практика. В „Нокаут” топжурналистът Васил Иванов ще изправи един срещу друг Ваня Червенкова и Влади Въргала в спор по темата „Свобода или сигурност”, а специален гост ще бъде депутатът Мая Манолова.

 

И още – неочаквано гости на… Сталин в рубриката „Разкази с неочакван край”, уникални кадри от световното първенство по футбол за бездомници в Мексико и успеха на българския отбор през погледа на репортера на Нова ТВ Марина Цекова. За финал – една жена, прекарала много години в Дамаск, ще скрие лицето си, за да разкаже личната си история в ефира на „Събуди се”.

 Веднага след това съботната сутрин ще продължи със „Специалистите”, където една от водещите теми ще бъде за рака на гърдата. Към титулярната четворка здравни експерти този път ще се присъедини и онкохирургът д-р Николай Марков. В духовната част на предаването ще разберем повече за тайните на гледането на ръка и дървото на живота, както и темата за тантрическия секс.

 Малко преди обяд, от 11.30 ч., ще бъде срещата със Стоян и Лора. Съботният епизод на „Бон Апети” ще бъде вдъхновен от френския прованс и един класически десерт със странно име. Как да придадем хармоничен вкус на телешкото месо, какво се крие зад името „Печена Аляска” и защо сладоледът не се топи, след като бъде изпечен? Отговорите – от Стоян и Лора в ефира на Нова ТВ в събота.

 

- реклама -