Как да изберем офис под наем?

офис под наем Не е нужно да търсите агенция за недвижими имоти, за да намерите подходящ офис за вашите нужди. Обходжането от обект на обект и губенето на ценно време и нерви, често е поради хаотичния подход.

Агенциите са заинтересовани да направят сделка и ще са агресивни в предложенията и убежденията си, докато това не се случи. Нужно ли е да се натоварвате с всичко това?!

Ето няколко стъпки, които трябва да направите, за да намерите най-подходящия офис за вас.

Първото нещо е да определите критериите. Второто нещо е да търсите по тях вашия бъдещ бизнес дом.

Основните пунктове са:

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Нужен ли е поток от хора за вашия бизнес или по-скоро е важно да сте на по-спокойно място?

СЪСЕДИ

Кое е по-добро за бизнеса ви – край вас да са конкуренти или потенциални клиенти?

ПЛОЩ И РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ

Каква площ е необходима, за да работите спокойно и да може да създадете и комфорт на клиентите си?

УДОБСТВА

Какви удобства трябва да има – телефон, охрана, приемна, отопление, климатизация, санитарни помещения, паркинг, хладилни камери…

НАЕМОДАТЕЛ

Частно лице или фирма предпочитате да е наемодателят? Всеки сам преценява предимствата.

ЦЕНА

Избор на помещения и съответно разнообразие на цени.

ОБОБЩЕНИЕ

Всичко, което маркирате по тези стъпки като критерии, най-вероятно може да откриете в бизнес центровете, които предлагат помещения под наем. Предимството в такъв случай е, че тези сгради са строени, като предварително са планирани всички възможни нужди за офис помещения – от местоположението, през битовите и бизнес удобства, до паркинга. Не на последно място – пожарна охрана, ХЕИ, ДВСК, СОТ, денонощна жива охрана и видеонаблюдение и др.

На boyla.net открихме информация, че дори на всеки един етаж  от бизнес сградата, в която дават офиси под наем, има изградени санитарни възли, спомагателни помещения и съблекални, както и стаи за отдих на персонала и клиентите. На сайта (boyla.net) може да откриете и други удобства и предимства, които предлага точно тази бизнес сграда http://boyla.net/офиси-под-наем.

Успех!

Start typing and press Enter to search