The Offspring се включват в игра на Z-Rock

Z-Rock

Z-Rock

 

The Offspring се включват в игра на Z-Rock – официалното Sofia Rocks радио

Срещи на живо с рок звездите, билети, ексклузивни интервюта и горещи фестивални емоции директно от епицентъра на събитието със Z-Rock

Вокалистът Декстър и барабанистът Нудълс от култовата пънк рок банда The Offspring ще се включат в игра на Z-Rock – официалното Sofia Rocks радио, като лично изберат победителите, които ще имат възможността да се срещнат на живо с групата броени минути преди разтърсващото им шоу на сцената на стадион „Академик“ на 6 юли 2014.

Рок радиото на България предизвиква истинските фенове на The Offspring с неустоимо предизвикателство. За да имат уникалния шанс да се срещнат на живо със своите герои, феновете трябва да изпратят снимка на своята The Offspring колекция с дискове, касетки, плакати, фланелки или всякакви други аксесоари, придружена с кратка интересна история, свързана с лично преживяване с бандата. Лично Декстър и Нудълс ще разгледат получените колекции на theoffspring@zrock.bg и ще изберат четирима победители, с които ще се запознаят на живо, а един ще грабне Anniversary Smash Package на The Offspring. Имената на победителите ще станат ясни на 4 юли в ефира на Z-Rock.

По-малко от две седмици остават до петото издание на най-голямото рок събитие в страната.
По време на обратното броене в ефира на Z-Rock слушателите ще могат да спечелят и билет за фестивала като отговорят на специалния въпрос от ефира с e-mail на sofiarocks@zrock.bg. Всеки ден, точно в 18:30 ч., жребий на живо определя кой от участниците ще гледа на живо The Offspring, 30 Seconds To Mars, Mando Diao и други, с билет от Z-Rock.

И това лято официалното Sofia Rocks радио – Z-Rock ще излъчва ексклузивно от специално мобилно студио с водеща Елена Розберг в епицентъра на събитието – стадион „Академик“.
Срещи на живо с рок звездите, ексклузивни интервюта, билети, снимки и видео в реално време на www.zrock.bg и много горещи фестивални емоции директно от епицентъра на събитието очакват всички слушатели на Z-Rock.

Следете всички новини и материали около Sofia Rocks 2014 на www.zrock.bg.

- Advertisement -