ODD CREW ще записват в Швеция

- реклама -spot_img

САЩ не дават визи на ODD CREW – ще записват в Швеция с човека на IN FLAMES

na-73167

ODD CREW ще запишат новия си албум в Швеция с продуцента ДАНИЕЛ БЕРГСТРАНД, вместо във Флорида, след като съвсем неочаквано американското посолство в София не им даде необходимия тип визи. Момчетата чакаха отговор над един месец, след което им бе казано, че им трябват работни визи, които е невъзможно да се изкарат в тази ситуация.

 

След като обсъдиха проблема заедно със Джейсън Сюкоф, се стигна до решение, че най-добрия вариант за албума е да бъде записан в Швеция с г-н Бергстранд.

Групата ще пристигне в град Упсала (70 км северно от Стокхолм) на 22 февруари, за да започне работа в студио Dugout Productions с БЕРГСТРАНД, продуцирал някои от най-важните албуми на DIMMU BORGIR, IN FLAMES, MESHUGGAH, SOILWORK, BEHEMOTH, DECAPITATED и много други.

Записаният материал ще бъде смесен и мастериран след това в Америка от ДЖЕЙСЪН СЮКОФ, който първоначално трябваше да приеме ODD CREW на живо в своето студио Audiohammer.

Очаква се ODD CREW да останат в Швеция близо месец, през който радио ТАНГРА МЕГА РОК ще държи постоянна връзка с тях и ще публикува снимки от процеса и директни впечатления на момчетата.

Кампанията за финансиране на албума в IndieGoGo ще завърши на 18 февруари – включи се на адрес (https://www.indiegogo.com/projects/odd-crew-s-new-album-coming-to-life), а инициативата ‘Thunderclap’ (https://www.thunderclap.it/projects/21192-change-our-lives-forever) три дни преди това – на 15-ти.

 

Демото на първата песен за албума – ‘Lay On Me’: https://www.youtube.com/watch?v=gc509A89Rbk

- реклама -spot_img