Новогодишни чудеса се случват в столичен ресторант

ресторант лебед

Изискано столично заведение е живото доказателство, че желанията и мечтите на гостите на ресторант Лебед се сбъдват. Сред посетителите се разпространява поверие, че в навечерието на Новогодишната нощ, всеки, хвърлил монета в Панчаревското езеро от терасата на ресторанта, ще изживее една изпълнена с щастие, късмет и любов година. Именно тази традиция е причина много хора да предпочетат да посрещнат първи януари в ресторанта, разположен в непосредствена близост до езерото, а старите клиенти да се върнат отново с нови желания. От заведението коментират, че много двойки, дошли да празнуват заедно настъпването на Новата година, след време се връщат, но с друг повод за празник, а именно сватбеното им тържество.

Тази година екипът на ресторанта трескаво се подготвя за чудната нощ, обогатявайки менюто с подбрани специалитети, а някои от посетителите ще си тръгнат с нова придобивка – чисто нов таблет, както и множество други изненади и сбъднати желания.
Кувертите за Новогодишната нощ в ресторант Лебед са ограничени, възползвайте се от възможността.

 

 

***
Магията на Изтока – спокойствие, красота, естетика и докосване на всички сетива – насладата в ресторант Лебед.
Ресторант Лебед държи на комфорта и желанията на своите клиенти. Заради голямото си пространство, ресторантът е подходящ за организиране на различен тип мероприятия – коктейли, фирмени празненства, рождени дни, сватби и лични празници. Мащабите на заведението позволяват вариативност в количеството на гостите, като ресторантът може да организира събития с над 1000 души, удобно разположени в екзотичната градина.
Предлаганата кухня е основно европейска и средиземноморска, като включва множество рибни и морски деликатеси. В менюто присъстват и по-традиционни месни, както и доста вегетариански ястия.

Start typing and press Enter to search