НОВОГОДИШНАТА НОЩ

- реклама -

НОВОГОДИШНАТА НОЩ

БНТ ОТНОВО ИЗДИГА „СЦЕНА ПОД ЗВЕЗДИТЕ“
В НОВОГОДИШНАТА НОЩ

Мария Андонова и Стефан Щерев са домакини на празничния концерт

Българската национална телевизия отново ще посрещне новата година на открито в компанията на своите зрители и любими звезди. Навръх 31 декември националната медия и Столична община канят жителите и гостите на София на пищния концерт „Сцена под звездите“. За поредна година площад „Княз Александър I“ (пространството между Софийската градска художествена галерия и Президентството) ще се изпълни с много музика и празнично настроение.

Домакини на концерта са водещата на БНТ Мария Андонова и актьорът Стефан Щерев. Те ще посрещнат на сцената звездите Маргарита Хранова, Любо Киров, Калин Вельов и група „Тумбаито“, Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“, както и младите таланти Константин Белчев и DJ Ray Bon.

По традиция ще звучи и български фолклор в изпълнение на ДесиСлава, духов оркестър „Карандила“ и Ансамбъл „Чинари“. Танцовите изпълнения са поверени на балет „Веда Джуниър“.

Празничното шоу на БНТ е с начален час 22:00 часа и ще продължи след полунощ. Тези, които ще посрещнат новата година у дома, могат да гледат спектакъла пряко по БНТ 1 и БНТ Свят от 22:00 часа.

- реклама -