ПЕТИ ЕПИЗОД -„Отплата” по Нова ТВ

- реклама -

Нови герои замесени в сложния план за отмъщение в „Отплата”

по Нова ТВ

 Ива Янкулова, Стефан. А Щерев, Пламен Пеев и Ивайло Драгиев

 дебютират в следващата серия  на криминалната драма

Нови персонажи влизат в петия епизод на „Отплата”, който зрителите ще видят на 3 април, вторник, точно в 21.00 ч.

 

В тази серия Христо (в ролята Орлин Павлов) предлага на приятеля си Александър (в ролята Велислав Павлов) няколко човека, които да вземат участие в плана за отмъщение.

 

Чаровният модел Ива Янкулова и водещият в Нова ТВ – Стефан. А Щерев, ще се превъплътят съответно в красивата изкусителка – Десислава, и ексцентричния артист Валентин. Актьорите Пламен Пеев и Ивайло Драгиев влизат под кожата на персонажите Калчо и Красимир, които ще се наложи да изпълняват изключително сложни технически задачи. Към всички тях Христо отправя примамливи предложения, с цел да ги привлече към каузата на идеолога на плана – Александър. Дали ще приемат идеята да изиграят ролите на живота си или ще предпочетат да заложат на сигурността, ще стане ясно в следващия епизод на криминалната драма.

Зрителите ще влязат и в дома на д-р Боянов (в ролята Валентин Балабанов) – фалшификаторът на кръвните проби след тежката катастрофа, причина за драматичните събития в лентата.  Д-р Боянов е изтъкнат професионалист, издигнал се до поста заместник-министър на здравеопазването. Женен е за по-младата от него Мария (в ролята Емилия), с която имат малка дъщеря. Той е част от подлия заговор, който хвърля Александър в затвора за престъпление, което не е извършил.

В епизода ще видим също как се е променил животът на героите години след инцидента и извършената несправедливост към Александър.

 

- реклама -