NovaNews.bg вече с мобилна версия

Нова ТВ За първи път в България мобилна платформа се фокусира активно върху ексклузивното видео съдържание

 

От тази седмица новинарският сайт на Нова ТВ –   NovaNews.bg, е достъпен за своите читатели навсякъде и по всяко време. Неговата мобилна версия е първата новинарска мобилна платформа у нас, която се фокусира толкова активно върху видео съдържанието, а m.NovaNews.bg вече може да бъде изпробван от всички интернет потребители. 

 Отсега нататък ексклузивните новини, репортажи, интервюта и любопитна информация от NovaNews.bg ще бъдат на разположение за повече потребители, независимо от вида на техните мобилни устройства.  Основното съдържание на мобилната версия  е разделено в удобни категории, предлагащи топ новините на деня, селектираните акценти от редакторския екип и темите в развитие.

 Малка част от предимствата на мобилната платформа m.NovaNews.bg са бързата и лесна навигация, както и  удобният и опростен интерфейс, съобразен със специфичните размери на мобилните устройства. Потребителите на m.NovaNews.bg ще имат възможност да дискутират най-актуалните въпроси и да участват в анкети, да изпращат свои репортажи в рубриката „Моята новина”. Платформата ще предлага ексклузивни видео репортажи от ефира на Нова ТВ, заедно с акцентите от водещите актуални предавания.

 „Българските потребители обръщат все по-голямо внимание на видео съдържанието в потока от информация, а това е изключително силно изразена тенденция в световен мащаб. Вярваме се, че комбинацията от силно застъпено ексклузивно видео съдържание и  бързината на  мобилна платформа ще бъдe успешнa”, коментира Артурас Салда, мениджър отдел “Нови медии” в Нова ТВ.

- Advertisement -