Нова верига за хранене

1Нова верига за хранене в CCS, ще учи децата да ядат здравословно

Merci Beaucoup отвори първия си обект у нас, където сами ще приготвяме салатите си.

Салата по ваш избор, с вашите любими съставки и вкус, без добавки и продукти, които не харесвате. Звучи чудесно, нали? Именно липсата на подобна концепция в зоните за хранене на моловете у нас провокира собствениците на бранда Merci Beaucoup да създадат такава верига салатени барове.

„За нас е много важно да предлагаме здравословна и вкусна храна. Най-хубавата част от всичко е, че хората могат сами да си изберат какво да обядват и то на много добра цена, затова мотото ни е „Изборът е ваш“, разказва управителката Инеса Димитрова. – Другото важно за нас е да предложим на родителите алтернатива на вредните храни, които децата предпочитат най-често заради играчките. Според нас, ако малчуганите сами решат как да изглежда ястието им, то няма да се налага родителите да ги убеждават колко са полезни морковите и броколите, например. Важно е да обръщаме внимание на подрастващите какво ядат, за да може да намалим рисковете от затлъстяване. Това, естествено е комплексен проблем на обществото, но е нужно да се разглежда с внимание всеки един аспект.“

Merci Beaucoup е първият обект от веригата и вече отвори своя щанд в зоната за хранене в Сити Център София. Освен вкусната салата, която ще приготвят под вашето вещо ръководство, там може да опитате домашна лимонада и оранжада, както и истински домашен италиански сладолед.

Всеки ден се предлага и домашна супа на деня. Идеята е заимствана от САЩ, където обедното меню всъщност включва само салата и супа.

Merci Beaucoup в Сити Център София се намира на етаж 2, където преди края на годината се очаква да отвори и първото кино от веригата Cine Grand. 

 

- Advertisement -