Нова рубрика с препоръки за здравословен начин на живот

- реклама -spot_img

„Шестият елемент” 

 

Сутрешният блок на БНТ стартира нова рубрика с препоръки за здравословен начин на живот 

Сутрешният блок на БНТ стартира 

 

Днес на специално събитие в парк Борисова градина БНТ представи новата рубрика на сутрешния блок – „Шестият елемент”. Предаването ще дава полезни съвети на зрителите за здравословен начин на живот. Водещият Иван Трезийски и екипът на предаването показаха на живо кои са основните практики за здравословен начин на живот в шест импровизирани модула на открито. С помощта на инструктори и специалисти, гостите на събитието имаха възможност да изпробват спининг –колела, предназначени за интензивни тренировки, да се включат в автогенна тренировка с помощта на йога инструктори, да опитат здравословни пролетни рецепти и да се забавляват с импровизациите на театър за огън и сенки „Файъртър”. Водещ на събитието бе спортният журналист на БНТ Иван Петров.

 

От понеделник зрителите на БНТ ще получават съвети за пълноценен и здравословен начин на живот в най-новата рубрика на сутрешния блок „Денят започва” – “Шестият елемент“. Неин водещ е фитнес инструкторът, диетолог и професионален консултант по здравословен начин на живот Иван Терзийски.  Той ще среща героите в новата рубрика навсякъде – на работното им място, на улицата, в парка, в градския транспорт.

 

Всеки ден от “Шестият елемент“ зрителите ще получат полезна информация за това как да  започнат да живеят здравословно независимо къде се намират, въз основа на шестте основни фактора, изграждащи здраво, красиво и хармонично тяло: автогенната тренировка, фитнесът, стречингът, кардио упражненията, правилното хранене и най-вече забавлението. Рубриката ще покаже каква е връзката именно между тези 6 елемента, гарантиращи ни пълноценен и здравословния начин на живот.

 

В първия епизод на рубриката в понеделник зрителите ще видят какви съвети даде Иван на служители от шоколадова фабрика.

 

Гледайте “Шестият елемент“ от понеделник до петък в 7:25ч. в сутрешния

- реклама -spot_img