НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП ПОЕМА РЕКЛАМНИТЕ ПРОДАЖБИ НА КУЛИНАРНИЯ КАНАЛ FIESTA TV

- реклама -

Кулинарната телевизия Fiesta TV избра Нова Броудкастинг Груп за свой ексклузивен търговски партньор. Занапред екипът на групата ще отговаря за продажбата на ефирна реклама и спонсорство по кулинарния канал.

„Вярваме, че дългогодишният опит и познание на българския медиен пазар на екипа на Нова Броудкастинг Груп ще бъде от изключителна полза за още по-успешното налагане и позициониране на Fiesta TV сред българските зрители. Уверени сме, че това ще бъде едно ползотворно и за двете страни сътрудничество”, коментира Ани Йотова, изпълнителен директор на  Fiesta TV.

Красимира Василева, директор „Продажби” в Нова Броудкастинг  Груп също изразява увереността си, че бъдещото партньорство ще донесе много предимства и за двете медии. „За нас ще е удоволствие да работим за тематичен канал, чиято цел e популяризирането на вкусната и майсторски приготвена храна като вълнуващо изживяване и повод за общуване между хората. Това е отлична предпоставка да предложим на своите рекламодатели по-добър рекламен пакет и допълнителна възможност да достигнат до таргетирана аудитория”, допълва още тя.

За три години Fiesta TV показа на българската публика най-високите образци на световните кулинарни предавания. Легендарни готвачи като Жак Пепен и Джулия Чайлд станаха популярни в България именно от екрана на Fiesta TV. Най-добрите телевизионни кулинари в света предлагат в ефира на Fiesta TV цялата палитра на световната кухня: френска, италианска, китайска, японска, латиноамериканска… Към това трябва да се добавят и авторските продукции на Fiesta TV – предаването за автентични български храни „Полуостровът на съкровищата“ с водещ Валери Нешов и  предаването за висококачествени български вина „Тероар“ с водещ актьора от Народния театър Валентин Ганев.

FiestaTV

Fiesta TV е тематичен канал за храни, напитки и здравословен начин на живот. Програмата се разпространява по сателит и чрез кабелни оператори. Създателите на канала си поставят за цел да популяризират историята на храната и културата на хранене, екзотичните храни, висшата кулинария, производството на вина и различните методи за поддържане на тялото.

В момента програмата показва най-доброто от световната кулинарна практика. Част от предаванията са посветени на приготвянето на храната, други са богати на културни и исторически факти, трети са кулинарни пътешествия. Собствената продукция на  Fiesta TV е насочена към популяризиране на уникалността на българската кухня и вина. На www.fiestatv.tv можете да намерите над 4800 рецепти от всички предавания, излъчвани по Fiesta TV, програмата на телевизията и още много забавления.

Нова Броудкастинг Груп

Нова Броудкастинг Груп е част от шведската медийна група Modern Times Group. Тя обединява Нова ТВ, Диема, КиноНова, Диема Фемили, Нова Спорт, четирите платени канали – TV 1000 Balkan, Viasat History, Viasat Explorer и Viasat Nature, както и сп. Ева.

Програмната схема на Нова ТВ обхваща целия зрителски спектър – новини, публицистика, спорт, култура, високо рейтингови авторски предавания и най-добрите филмови продукции. Нова ТВ е пионер в реализирането на високобюджетни и хитови формати, сред които „Стани богат”, BIG Brother, „Островът на изкушенията”, „Пълна промяна”, „Страх”, “X Factor”, както и едни от най-касовите холивудски филми и сериали.

Нова Броудкастинг Груп отговаря за продажбите на ефирна реклама и спонсорство по каналите Discovery Channel, Disney Channel, TLC и Cartoon Network.

- реклама -