НОВ ВОДЕЩ НА ДЕТСКО ПРЕДАВАНЕ ПО БНТ

- реклама -spot_img

АБСОЛВЕНТ ОТ НАТФИЗ Е НОВОТО ПОПЪЛНЕНИЕ В ЕКИПА НА ПОПУЛЯРНОТО ДЕТСКО ПРЕДАВАНЕ
„МИЛИОН И ДВЕ УСМИВКИ“ ПО БНТ1

Детското предаване на БНТ1 „Милион и две усмивки“ има още един водещ. Той се казва Цвети Пеняшки и завършва режисура за куклен театър в Националната академия за театрално и филмово изкуство „Кръстю Сарафов“ в класа на доц. Петър Пашов и проф. Жени Пашова. Вече има зад гърба си участия в театрални и куклени спектакли. С неговия глас говори Кай от популярния филм „Снежната кралица“, озвучавал е и френската анимация „Мюн: пазителят на Луната“.
„Професионалният ми избор в значителна степен е свързан с работата с деца и за деца. Те могат да бъдат много по-критични в своята откровеност, затова всеки проект, свързан с детската аудитория е сериозно изпитание“, споделя Цвети в първите дни, когато застана пред камерата на „Милион и две усмивки“.
Цвети Пеняшки е възпитаник на Природо-математическа гимназия “Академик Иван Ценов” гр. Враца и с вълнение си спомня за детството, когато в родния си град открива магията на кукленото изкуство. В продукцията „Милион и две усмивки“ Цвети ще си партнира със Сандра Петрова, куклата Огънчо (Анна-Мария Лалова) и популярния вече тийнейджър Алекс (Александър Герджиков), който от своя страна съчетава участията си в телевизионното предаване със занятията в училище.
Първото издание на „Милион и две усмивки“ с участието на новия водещ Цвети Пеняшки ще бъде излъчено на 20-ти и 21-ви февруари 2016 г.

БНТ

- реклама -spot_img