Нов проект на „Денят отблизо”

- реклама -spot_img

 

„Чудото на сътворението” – новият проект на „Денят отблизо” с Мира

            „Денят отблизо” с Мира стартира нова рубрика в понеделник. В рамките на предаването своеобразно документално риалити всеки ден ще разкрива по малко от образа на една жена, която се бори за щастието да има свое дете.

Героинята на новата поредица се казва Нели и е от Велико Търново. Епизодите ще проследят пътя, по който минава тя, нейните терзания, сълзи, радости. Въпросите, надеждите и вълнения на Нели ще станат част от живота на зрителите всеки ден. Те ще станат съпричастни към всичко, през което минават жените, които копнеят за собствена рожба.

Нели и екипът на предаването ще преминат заедно със зрителя от решението за процедура ин витро до клиниката за репродуктивни проблеми, през нощите пълни със съмнения и сутрините, идващи с нова надежда, че може би това е денят, в който ще се случи най-голямото щастие за всяко семейство – новият живот.

Екипът на „Денят отблизо” с Мира ще проследи всеки миг от този труден етап от живота на Нели. Всички въпроси и съвети към младата жена зрителите могат да отправят на Фейсбук страницата на „Денят отблизо” с Мира.

 

- реклама -spot_img