Откриха нощен клуб на Румънеца и Енчев

- реклама -spot_img

нощен клуб на Румънеца и Енчевнощен клуб на Румънеца и Енчев

„Мис България“, актьори лоши момчета и светещи роботи

откриха новия бургаски нощен клуб на Румънеца и Енчев

Куп красавици пожелаха на Румънеца и Енчев да им върви по вода с новото им парти начинание. Жени Калканджиева пристигна в Бургас миналия уикенд, специално за да поздрави своите дългогодишни приятели Румънеца и Енчев за откриването на новия им нощен клуб.

В нейната компания бе и „Мис България“ 2014 Симона Евгениева, която влезе в DA CLUB с лентата и короната. Сред красивите лица на откриването бяха куп модели и участнички в конкурси по Черноморието, сред които „Мис Слънчев бряг“ 2014 Александра Дамянова. Гери Дончева, която от известно време се изявява на рап сцената, поздрави Румънеца и Енчев с популярен хит.

нощен клуб на Румънеца и Енчев

 

Покрай толкова много хубавици не липсваше и стабилна мъжка подкрепа – наздравици вдигнаха най-известният глас зад кадър Ивайло Велчев, Киро Скалата, както и лошите момчета от „Под прикритие“. А именно – актьорът Герасим Гергов, известен като Гущера от сериала и Валери Иванов- Жокера , популярен с ролята на Спас Химика, който забавляваше гостите с фокуси.

нощен клуб на Румънеца и Енчев

 

Гвоздей на програмата бяха танцуващите светещи роботи от Volt Erotic Led Show и сексапилни танцьорки, сред които лидерката в жанра – адреналинката Яна. Гостите се радваха на разнообразна музика – от съвременни хитове през ретро денс до рок, което е основна концепция на новия нощен клуб. Освен разноликото музикално оформление, другото предимство на DA Club е уникалният интериор, който включва шарени мотиви и забавни надписи по стените и тавана, както изрисувани образи на Путин, Тодор Живков и Че Гевара. Заведението разполага с множество огромни видеостени, а масите представляват стилизирани аквариуми, в които плуват истински японски шарани.

- реклама -spot_img