Никол Станкулова вече е с ново работно място

- реклама -spot_img

Никол Станкулова

Едно от любимите лица от прогнозата за времето по Нова започва авторска рубрика

в предаването „Събуди се”

Всеки уикенд рубриката „Никол и специалистите” ще разказва за интересните професии на различни хора – какво преживява шофьорът на автобус от градския транспорт, докато всички закъсняват за работа, колко часа на покрива прекарва един коминочистач и наистина ли носи щастие, кой и как се грижи ски пистите да са „под конец”?

„Основната ми идея е да накарам хората да влязат в обувките на другия, да разберат какво е да си на негово място и да научат за малко познати професии. Или пък да установят, че не знаят нищо за иначе уж популярни професионални занимания”, обяснява чаровната водеща.

Никол ще прекарва по една „работна смяна” със своите герои – ден и нощ, посрещайки всички рискове на професията заедно с няколко телевизионни камери. Историите можете да гледате всяка събота или неделя в предаването „Събуди се”.

Никол Станкулова е поредният пример за това, че лицата на Нова търсят развитие и извън обичайното си амплоа, за да са по-близо до зрителя. Освен за професионалните предизвикателства на хората около нас, Никол ще продължава да следи и да ни информира и за прогнозата за времето.

- реклама -spot_img