NESCAFЕ® 3IN1 СТАРТИРА Интернет базирана игра

- реклама -

NESCAFЕ® 3IN1 СТАРТИРА Интернет базирана игра с реалити елемент и трима NESCAFÉ® 3in1 герои

Всяка седмица 1015 невероятни награди от NESCAFÉ® 3in1 Coffee Cup

 

NESCAFÉ® 3in1 представя уникална интернет игра с реалити елемент, в която ще вземат участие трима реални герои – Янко, Ани и Данчо. От 03.10.2012 г. до 25.11. 2012г., чрез регистрация на кодовете от промоционални опаковки на NESCAFÉ® 3in1, всички потребители имат възможност виртуално да подкрепят както тримата герои, така и само един от тях в “борбата” при седмичните “битки” срещу другите двама герои. “Битките” ще се излъчват всяка седмицa, а водещи ще бъдат свежите рапъри, които изпълняват летния хит „O’ KOLKO SI PROs“ – Стефан и Владо. Играта се намира на www.nescafe3in1coffeecup.com

При регистрация на код от опаковките на NESCAFÉ® 3in1 Classic (NESCAFÉ® 3in1 стик, NESCAFÉ® 3in1 плик от 12 стика), всеки може на момента да разбере дали печели една от 4000 NESCAFÉ® 3in1 T-shirts или 4000 NESCAFÉ® червени чаши. При регистрация на минимум 12 кода, участникът може да участва в лотария за 15-те големи награди (ваучер на стойност 200 лв.), които ще се теглят всяка седмица. Важно условие е участниците да пазят опаковките и при спечелване на награда да ги предоставят, за да удостоверят участието си. Кодовете са валидни само за седмицата, в която са регистрирани.

В ролята на NESCAFÉ® 3in1 герои ще бъдат Ловката Ани (23 години), Непобедимият Янко (26 години) и Екстремният Данчо (25 години). Някои от игрите,  в които те ще се впускат и състезават, са: NESCAFÉ® 3in1 Зорбинг, NESCAFÉ® 3in1 Стик в купа сено и NESCAFÉ® 3in1 Бокс. Всяка седмица феновете ще имат възможността да определят тунинг (помощни приспособления във всяка игра), който ще помага или пречи на участниците в игрите. Сред интересните предмети се включват: отпушалка за канал, ски обувки, куфар с интрументи, спален чувал, торба цимент, костюм на пчеличката Мая, хипи тоалет, пояс с пате, къмпинг столче, белезници, обувки с висок ток и костюм на призрак.

Истински забавни игри и много награди с NESCAFÉ® 3in1 Coffee Cup и тримата герои могат да очакват всички фенове. Как Янко, Ани и Данчо се опитват да си приготвят чаша NESCAFÉ® 3in1 с боксови ръкавици, как се справят със стара и много трудна за разгъване палатка или как се гмуркат в басейн пълен с пяна с помощта на плувни очила, всички потребители ще могат да проследят на www.nescafe.bg до 25 ноември.

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -