НЕНЧО БАЛАБАНОВ ЩЕ ПИШЕ ПЕСЕН ЗА НЕЛИ РАНГЕЛОВА

- реклама -spot_img

НЕНЧО БАЛАБАНОВВ последния ден от гостуването на Ненчо Балабанов и Нели Рангелова като коментатори на предаването “Тази сутрин” по bTV, талантливият актьор упражни английския си език с последната новина за един от най-тиражните британски вестници „Сън” – премахването на част от „голото съдържание”. Тази промяна в популярното издание разпали страстите в ефир още вчера, а Ненчо призна, че традициите понякога трябва да се променят.

Другата, коментирана от гостите в студиото, новина беше с роден адрес. След като се разбра, че грипът идва в България бяха разменени съвети от народната медицина как да се предпазваме и лекуваме в зимните месеци.

В студиото на bTV, именитата Нели Рангелова каза, че едва вчера е узнала за музикалния талант на най-успешния имитатор на премиера Борисов и сподели, че вече му е възложила да напише песен специално за нея. Тя не спести супарлативи, за да изкаже възторга си от няколко авторски парчета, които Ненчо Балабанов й е изпратил. В отговор Балабанов издаде, че вече е в процес на заснемане на клиповете към първите песни, които се очаква скоро да бъдат популяризирани на българския и английски, за да прескочат рамките на българския музикален пазар.

От новинарския поток, Балабанов избра да коментира заинтригувалите го новини за страстите на хората в третата възраст. Той сподели, че е впечатлен от фактите, как 80-годишни са си казали заветното „Да”, а 90-годишен дядо е поискал развод заради неконсумиран брак. Паралелно с хумористичните коментари на връзките между хората на тази достолепна възраст, не бяха подминати и сериозните теми, свързани с тях.

В края на ефирното време коментаторите засегнаха отношенията между деца и родители, както и училищната система. Ненчо Балабанов сподели историята на свой приятел в чужбина, който едва не останал без родителски права заради няколко подхвърлени думи.

Обзорното петъчно издание на тв-рубриката включваше теми от цялата седмица, припомнени с доза хумор и удоволствие от добре свършената работа.

- реклама -spot_img