Неделя по три

- реклама -spot_img

Телевизионните потайности в „N3DЕЛЯ Х3”

 

Тази неделя Мария Силвестър, Андрей Захариев и Камен Воденичаров ще закрият сезона преди лятната ваканция на N3DЕЛЯ Х3”с предаване, което ще навлезе дълбоко в телевизионните потайности. Подробно ще бъде представен проектът „Лятно кино с БНТ1”, чиято цел е възстановяването на изчезващите летни кина в страната. Гости по темата ще бъдат програмният директор на БНТ1 Севда Шишманова, режисьорите Зорница София и Иван Владимиров. Продуцентът Галина Тонева, кинокритикът Борислав Колев и Пейо Колев от сайта „Изгубената България” също ще гостуват по темата.

„N3DЕЛЯ Х3”ще предложи на зрителите и дискусия за класацията на 100-те най-големи компании в България с участието на журналиста Николай Стоянов и анализаторът Георги Ангелов.

 Асен и Сибина Григорови ще разкажат как е минал първият сезон на предаването им „Животът и други неща”. Най-интересното от изминалите няколко месеца ще споделят и Денис Ризов и Юри Коцев от късното шоу „Денис и приятели”. За новите си инициативи – „Влез във форма с нас” и „Зелена линейка” ще разкажат водещата на „Денят отблизо” Мария Андонова и продуцентът Ива Димитрова.

 Режисьорът Атанас Димитров ще разкрие подробности за грандиозния си проект „Резус”. Музикални гости на предаването ще бъдат Вера Шандел и Деси Андонова от Сентиментъл Суингърс.

 Гледайте последното издание за сезона на неделното токшоу „N3DЕЛЯ Х3” от 12:30 – 15:30ч. само по БНТ1 или в секцията „на живо” на www.bnt.bg

- реклама -spot_img