НАЦИОНАЛНА ЛОТАРИЯ

- реклама -

 „НАЦИОНАЛНА ЛОТАРИЯ“  РАЗДАВА ПОДРАНИЛИ КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ

НАГРАДНИЯТ ФОНД НА ИГРАТА НАРАСТНА ДО 140 ХИЛ. ЛЕВА

На златната сцена на „Национална лотария“ в събота отново се раздадоха страхотни награди. Водещият Захари Бахаров и Снежанките на лотарията направиха Коледата възможна за участниците в студиото. В шоуто в събота една късметлийка грабна луксозното возило от студиото, а от наградния фонд на играта паднаха над 18 хил. лева в парични печалби.

В играта „Щастливата монета“  премериха сили трима участника, но късметът не изневери само на Димитрия Мецова – Щуркова и й донесе чисто нов автомобил на стойност 21 695 лева. Късметлийката грабна колата след много оспорвана битка между нея и другите двама участника – Самир Касапов и Сузана Караджова. „През цялото време усещах, че късметът е на моя страна и независимо от много оспорваната игра усещах, че аз ще спечеля“, споделя гордата собственичка на лъскавото бижу.

Втората игра срещна Григор Иванов и Радослав Момчев със „Сейфовете“ на шоуто, които пазят наградния фонд на играта от 40 хил. лева. Двадесет и две годишният софиянец Григор Иванов прекрати играта си след като отвори два хикса и напусна студиото със сумата от 6 000 лева. Опонентът му Радослав Момчев рискува спечелената от него сума и се опита да я удвои с куфарите на материалните момичета. Избраният от него куфар номер 5, обаче не му донесе мечтаните пари и той напусна шоуто с 2 500 лева от наградния фонд.

 За мегаджакпота от 140 хил. лева се бори Марийка Иванова от Твърдица. Тя се сдобива с печелившия билет от пункт на Еврофутбол. Късметлийката идва в студиото  с идеята, че ще си тръгне само с 500 лева. „Не очаквах, че ще играя аз за парите, но сега съм много щастлива, че имах тази възможност“, споделя щастливката. След две поредни грашки Марийка Иванова отмъкна 7 500 лева от мегаджакпота на играта и прекрати своето участие.

 „Национална Лотария“ се излъчва всяка събота от 19:30 часа по Нова ТВ. Всеки участник си тръгва с гарантирана печалба от минимум 500 лева. Всички, които искат да попаднат в студиото, трябва само да закупят лотариен билет на „Национална лотария“, да спечелят „Участие в жребии за ТВ игри“, да регистрират кода на печелившия билет на сайта wwww.7777.bg  или на телефон 0700 42 100 и да стискат палци да бъдат изтеглени от специалния жребии.

Билети за „Национална лотария“ могат да бъдат закупени в  търговската мрежата на Globul, Germanos, Еврофутбол, CrediTour, T post, касите на Easy Pay и Fastpay, бензиностанции Петрол.

- реклама -
Previous articleСъбуди се
Next articleCausa perduta