Национална лотария

- реклама -

Мега джакпотът на „Национална лотария” достигна 200 000 лева

 

Мега джакпотът на „Национална лотария” достигна впечатляващата сума от цели 200 000 лева, след като от самия старт на играта  до момента, цели 22 участници са се изправяли срещу сферите на късмета, но за добро или лошо, не са успявали да си тръгнат с желаната печалба. Всичи те до днес са спечелили общо точно 400 000 лева, а с най-големите суми могат да се похвалят Юлия Петрова от София и Огнян Огнянов от с. Кирчево, като преди време и двамата печелят по 55 000 лева.

Тази събота, в поредното издание на “Национална лотария”, в ефира на Нова ТВ бяха спечелени награди на обща стойност 96 755 лева. Въпреки това обаче, 28-годишният Мартин Петров от Силистра така и не успя да се пребори за натрупаните до този момент 180 000 лева. Той си тръгна с 12 500 лева, след като успя да стигне до шестата от общо 11 сфери в играта, а така към настоящия момент Mега джакпотът за месец март набъбна до крупната сума от 200 000 лв.

В „Щастливата монета”, 26-годишният Александър Димитров от Поморие  стана притежател на чисто нов автомобил. За първи път в играта „Сейфове” участваха повече от двама човека. Претенденти за наградите бяха Пламен Стоянов от Варна и Ивета Атанасова от София. Младата жена дойде на сцената на „Национална лотария” бременна в осмия месец с близнаци – момче и момиче. Бъдещата майка си тръгна от играта с 4 500 лв. Нейният съперник – Пламен от Варна, изрази съжаление, че остава в играта, но това не му попречи да удвои своята сума и да напусне предаването с 18 000 лева. Пламен определи себе си като екстремен тип, а печалбата ще използва, за да разгледа подводните пещери в Майорка, Испания.

Още изненади от „Национална лотария” зрителите на Нова ТВ ще могат да видят още следващата събота, на 2 март, а тогава ще стане ясно и дали ще бъде спечелен  рекордния Mега джакпот джакпот в рамките на предаването.

Допълнителна информация:

„Национална лотария“ се излъчва всяка събота от 19.30 часа по Нова ТВ. Всеки участник си тръгва с гарантирана печалба от минимум 500 лева.

Всички, които искат да попаднат в студиото, трябва да закупят лотариен билет на „Национална лотария“, да спечелят „Участие в жребии за ТВ игри“, да регистрират кода на печелившия билет на сайта www.7777.bg  или на телефон  0700 42 100 и да стискат палци да бъдат изтеглени от специалния жребий, който ще ги отведе в студиото на шоуто.

Билети на „Национална лотария“ могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Globul, Germanos, Internity, Global Net, Еврофутбол, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол и ЕКО, касите на Easy Pay, Fastpay, CrediTour, T post и Net 1.

NL_Cherven_Bilet

- реклама -